Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu kobieta która powiększyła biust po urodzeniu dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam za soba 3 porody, nie jestem stara, bo mam 33 lata. Nikt nie wmowi mi, że kp nie zmienia biustu. Jest to naturalna kolej rzeczy. Im dłuższe tym gorzej- to nie żaden mit czy fanaberia. Są nieliczne, ktore mają powiedzmy poprawny biust po kp, jednak 1 na 100. Nie ważne. Biust mam mały, dlatego nie jest zwisający,jednak jak się schylam widać że jest nieladny, jakby do polowy pusty. Ostatnie kp tak go dobiło. Uległam manii kp i się zawzięłam- masa, masa starań,wysiłku i jakimś cudem sie udalo. Poprzednie 2 corki nie kp i piersi były jak u nastolatki. Teraz cóż, kp zrobilo swoje. Czy ktoras z Was zrobila sobie nowe cycki będąc juz matką? Gdzie , za ile, jakie wrażenia?

Gość gość
nie krmilam piersia swoich dzieci, biust mam maly ale jedrny.Zastanawiam sie nad powiekszeniem piersi o jeden rozmiar ale nie wiem czy warto, Mam juz 30 lat, za chwile bede sobie chwalic maly ale apetyczny biuscik

Gość gość
uu

Gość gość
Tez nie karmilam. Mam rozmiar b/c nieduze sa ape jedrne bardzo. Gdybym miala takie zwiski tez bym sie zastanowila nad operacja. Na pewno u bardzo sprawdzonevo lekarza z jak najmniej inwazyjnych wypelniaczy i nieduzo wieksze. Byle tylko bardziej zaokraglone. Jesli ma sie fundusze i nie ma przeciwskazan zdrowotnych czemu nie. To tylkk poprawi kobiecie poczucie wlasnej wartosci