Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qpal

jak się pogodzić z samotnością?

Polecane posty

Gość qpal

W kwestii damsko-męskiej oczywiście... jak się pogodzić z tym że już zawsze będę sama? Widocznie taki los jest mi pisany, mimo to nie potrafię do tego przywyknąć... :(

Gość gość
ile masz lat?

Gość qpal
28...

Gość gość
a ja mam prawie 20 i też bede sama zawsze:( Nie jestem nikogo warta:(

Gość gość
Znajdziesz sobie kogoś. Dlaczego twierdzisz że zawsze będziesz sama? Może dopiero w wieku 30 lat spotkasz kogoś i to będzie TO.

Gość qpal
jasne, skoro przez tyle lat nigdy nikt nie zwrócił na mnie najmniejszej uwagi to nie sądzę żeby była szansa że to się kiedykolwiek zmieni

Gość gość
Ja mam 35 lat i pogodziłam się z samotnością. I tak jest chyba łatwiej niż żyć z nadzieją niespełnioną.

Pieprzycie farmazony :(. Ja jestem po czterdziestce, mam różne (często bolesne) doświadczenia życiowe i mam zamiar, po zrehabilitowaniu uszkodzonego w wypadku kręgosłupa, znaleźć kogoś "na długą drogę w dal" :). A jak nie znajdę, to też jakoś przeżyję :). Przestańcie skupiać się na tym problemie, to sam się rozwiąże :). Wystarczy być otwartym na ludzi i w porę zauważyć, że w czyimś towarzystwie czujemy się dobrze (i vice versa :) ).

Gość qpal
łatwo powiedzieć komuś kto (tak obstawiam) nigdy nie doświadczył takich upokorzeń od facetów jak ja doświadczyłam. wiem że nikomu się nie spodobam.

>>>łatwo powiedzieć komuś kto (tak obstawiam) nigdy nie doświadczył takich upokorzeń od facetów jak ja doświadczyłam. wiem że nikomu się nie spodobam.<<< Faktycznie :D : nigdy normalny facet mnie nie podrywał :D :D :D (bo gej to normalnym facetem z pewnością nie jest :D ). Jak mieszkasz na Śląsku to mogę Ci zaproponować wymianę towarową :D : Ty mi posprzątasz w chałupie (czego do wyleczenia kręgosłupa sam zrobić nie mogę), a ja Ci za to zapewnię towarzystwo (podobno) sympatycznego i niegłupiego faceta :D. I już problem samotności masz rozwiązany :D :D :D.

Gość qpal
nie wiem czemu założyłam że jesteś kobietą ale nie jestem ze śląska więc nie mogę ci pomóc ze sprzątaniem :P

>>>nie jestem ze śląska więc nie mogę ci pomóc ze sprzątaniem<<< W takim razie wracam do przerwanej pracy :D. Jeszcze dzisiaj muszę oczyścić miejsce na wstawienie trzech szafek :).

Gość gość
O, a to nie wiedziałam, że misio jest po 40.