Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się oszukana przez 'normalnych' mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Często słyszałam, że dziewczyny lecą na przystojnych, wysportowanych etc. mężczyzn i dlatego są nieszczęśliwe - nie zauważają tych zwykłych, kochających. Byłam w związku z 3 takimi właśnie zwykłymi facetami (całkiem średni wygląd, brak mięśni, spokojni, ułożeni). Wszyscy twierdzą, że taki facet doceni kobietę, będzie ją kochał, wiec spróbowałam. I co? Za każdym razem fajnie było przez max 2 miesiące, a później zaczynało się oglądanie za innymi laskami w miniówach, ostrym makijażem, lenistwo (siedzenie w domu, granie w gry, oglądanie filmów wręcz nałogowe - bo co ma robić facet bez pasji?), brak higieny (bo zmęczony, bo się nie chce, bo przecież raz dziennie wystarczy). MASAKRA! Nie dajcie się wkręcić dziewczyny tak jak ja. Ci zwykli, romantyczni, spokojni są sami, bo po prostu nie mają zalet. Docenią, że mają kochającą kobietę tylko przez krótki czas.

Gość gość
Najlepiej zostać lesbijką, bo każdy facet to kretyn.

Gość gość
ja jednak wole męźczyzn.

Gość gość
wiadomo że lepszy q**s niz dziura :p

Gość gość
uzywasz Perfumy?

Gość gość
Byle jaki facet próbuje wszystkiego żeby jakaś na niego poleciała, dlatego robią z siebie ciepłych, kochających romantyków, ale to tylko maska. Facet bez zalet, bez wyglądu bez inteligencji, bez pasji nie oznacza od razu osobę dojrzałą, kochającą. Często są właśnie nudni, leniwi i egoistyczni. Jak kogoś poznają, to noszą na rękach, a po jakimś czasie myślą, że zdobyli i nie musza się już starać i co wtedy zostaje? Ani to przystojne ani mądre, ani ciekawe...

Gość gość
Nie moźna tego tek upraszczać znam mniej atrakcyjnych wizualnie ale bardzo inteligentnych posiadających wiele zainteresowań oraz pięknych i przystojnych prostaków. Do tej pory natrafiłaś na małoatrakcyjnych buraków ale nie zniechęcaj się trafisz na takiegi który będzie tobie odpowiadał i pod względem wyglądu jak i charalteru.

Gość gość
Ale pozbawia wielu przyjemności i uniesień:P

gość Czyżby? :) Można mieć przyjemności i uniesienia bez angażowania się w "stały" związek.

Gość gość
Przelotne znajomości teź mogą ranić i sprawiać ból.

Gość gość
ja się zgadzam z vikersem, przelotny romans daje ból? litości ! tu chodzi jedynie o dobre bzykanko i cześć! ja też bym chciała porządnego faceta, ale skończyłam z tym już dawno, oni wszyscy się pięknie maskują, przestałam czekać na chociażby miłego gościa, jak poszłam na całość, tak koniec, przelotne znajomości górą.

Gość gość
Ja po takiej przelotnej znjomości miałabym moralnego kaca ale są ludzie którzy się do tego nie nadają.

gość Zdecydowanie bardziej boli, gdy bliska osoba permanentnie Cię rani, niż jakiś delikwent na jedną noc.

Czemu Wy zawsze tacy pesymiści ? Każdy każdego rani, zdradzai poniża . Za dużo Kafe , za mało pogody ducha

Gość gość
Moźe masz rację ale ja muszę kochać z gwarancją znajomości na jedną noc to nie moja bajka.

Gość gość
ja też próbowałam kochać, potem były jednorazowe rzeczy ale też raniły, a teraz jestem sama ani związku ani bzykanka, oh gdzie ten jedyny LP

Gość gość
Kobietki....kapcie se wibrator. Satysfakcja gwarantowana - polecam :)

Gość gość
długi związek tez miałam z takim średniakiem, praktycznie to samo co w pierwszym poście zostało napisane, wydawał się ciepły kochany a zaraz potem tysiace jego kompleksow wysypało mi się na głowe, fochy jak u baby, wszystko żle on jedyny ma rację. Nie umieja doceniać kobiet zakompleksione głupki :D nie dajcie się dziewczynmy wkręcać i być wyrozumiałymi, to droga do nikąd, ja 4 lata tkwilam w tym aż pewnego razu doszłam do wniosku że jeszcze trochę to będzie mu przeszkadzało że oddycham, więć skonczyłam znajomość, szkoda że tak pźno

Gość gość
Ja juz nie szukam, bo faceci to gnojki. Nie chce juz cierpiec przez nich.

Gość gość
hm a wibrator no cóż, radze sobie z tym sama, nawet parę razy dziennie jak mam czas i ochotę, jedyne czego brakuje to hmm jak by to określić męskości, i nie chodzi mi tylko o jedną część ale to jacy mężczyźni są cudownymi istotami, hm no zazwyczaj na krótko ale cóż; ja na razie szaleję sama

Gość gość
gość z 11:47 mam to samo dokładnie teraz, mijam z daleka ;/ nawet jak mi się któryś spodoba to uciekam ;/