Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie życie waszych dzieci bedzie tak samo beznadziejne

Polecane posty

Gość gość

Jak wasze nie oszukujcie się że bedzie lepsze... dziewczynki urodza swoje dzieci starzeją się a uchwały mężowie będą je zdradzac Chłopcy zostaną mężczyznami i przez 50 proc. Życia będą walić konia a druga połowę i tym myśleć w międzyczasie utrzymując zone i kochankę

Gość gość
True story

Gość gość
Moja mama żyła z mężem alkoholikiem w biedzie strasznej, całe życie myslalam że kasa daje szczescir, teraz jestem dorosła, mam dom, zaradnego męża super prace, kasę itd czuje się nieszczęśliwa tak samo jak moja matka

Gość gość
jezeli uwazasz, ze sens zycia polega tylko na rodzeniu i bzykaniu sie z kim popadnie, to wspolczuje wąskich horyzontów myślenia. a zdrada to nie koniec swiata 🖐️

Gość gość
Dlatego nie mam dzieci bo zdaje sobie sprawe z tego. Wiele dzieciatych ludzi zazdrosci mi wolnosci I swobody. Robie co chce, kiedy chce I nikt mi nic dyktowal nie bedzie. ....I darujcie sobie teksty o szklance wody na starosc

Gość gość
Wszyscy jesteśmy skazani na nieszczęście.. Najchętniej bym was wszystkich pozabijala i byłby święty spokój

Gość gość
zacznij te zabijanie od siebie, przynajmniej bedziesz miec spokoj z reszta 😴

Gość gość
bo najpierw te młode kobiety myślą, ze jak dorwą faceta, narobią z nim dzieci to będzie sielanka, później z czasem sie okazuje, że facet staje sie oziębły, przy dzieciach zap*****l, przy tym problemy z nimi, brak pieniędzy i kończy się sielanka, no ale jakte baby durne i rodzą po kilkoro dzieci to dobrze im, myśli się wczesniej

Gość gość
Ok ją się zabije a co jeśli jakąś kura rozlozy nogi i znowu zostanę wplatana w ta machinę życia i śmierci ? ZOSTAJAC jej dzieckiem

Gość gość
Jak wasze nie oszukujcie się że bedzie lepsze... dziewczynki urodza swoje dzieci starzeją się a uchwały mężowie będą je zdradzac Chłopcy zostaną mężczyznami i przez 50 proc. Życia będą walić konia a druga połowę i tym myśleć w międzyczasie utrzymując zone i kochankę " x a kto wtedy bedzie pisac na kafe.pl?:D

Bo Wy dzieciaki to życie próbujecie oglądać ze złej strony . Szukajcie pozytywów , będzie łatwiej i milej

Gość gość
będą robić lody i minety :o

Gość gośćMMgosc
"Dlatego nie mam dzieci bo zdaje sobie sprawe z tego. Wiele dzieciatych ludzi zazdrosci mi wolnosci I swobody. Robie co chce, kiedy chce I nikt mi nic dyktowal nie bedzie. ....I darujcie sobie teksty o szklance wody na starosc " Ciesze sie , ze nie przekazesz swoich egoistycznych genow dalej.