Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę zdrajców, którzy zdradzili

Polecane posty

Gość gość

Koreę Północną, nielegalnie ją opuścili i za amerykański hajs opowiadają kłamstwa na Ojczyznę, którą zdradzili! Prawdę powiedziawszy wszyscy dobrzy ludzie ich nienawidzą, nawet ich własne rodziny. Korea Północna jest wspaniała i dzielna i dlatego szczególnie gardzę takimi szmatami. Na takie bezwartościowe ścierwa to nawet nie warto splunąć. Chętnie bym torturowała i zabijała takie szmaty, niektórych najlepiej wg ich własnych twórczych pomysłów!

Gość gość
nic dziwnego że rodzina ich nienawidzi bo jak ktoś ucieka z rodziny to cała trafia do obozu pracy i tam zdycha

Gość gość
nie szkoda ci było czasu na pisanie tych pierdół, majty upierz, podwieczorek zrób rodzinie, będziesz miała jakieś twórcze zajęcie

Gość gość
ale nie przeszkadza ci to, ze bog slonce przywodca korei polnocnej szkolil sie w ameryce, szalal tam za kase ciemiezonych przez dziada i ojca ludzi, nagrywal zalosne kawalki 'rapujac' z amerykanskimi bogatymi czarnuchami?

Gość gość
Nie. Obejrzyj sobie północnokoreańską telewizje o ile umiesz język, tam ostatnio np pokazywali męża i dzieci jednej z takich zdrajczyń, nie siedzą w żadnym obozie, mają dobre warunki życia pod opieką Przywódcy i Partii Pracy jak każdy inny uczciwy obywatel. Nikt nie odpowiada za swoją rodzinę, każdy sam za siebie. Ich negatywne uczucia do tej szmaty biorą się stąd, że jest podła zdradziła Ojczyznę i zostawiła rodzinę.

Gość gość
"nie szkoda ci było czasu na pisanie tych pierdół, majty upierz, podwieczorek zrób rodzinie, będziesz miała jakieś twórcze zajęcie " Nie szkoda mi czasu. Akurat oglądałam materiał o jednej bezwartościowej szmacie dlatego wezbrały we mnie negatywne uczucia i tu je wyraziłam. Zaraz stąd idę i zajmę się czym innym :) "ale nie przeszkadza ci to, ze bog slonce przywodca korei polnocnej szkolil sie w ameryce, szalal tam za kase ciemiezonych przez dziada i ojca ludzi, nagrywal zalosne kawalki 'rapujac' z amerykanskimi bogatymi czarnuchami? " Oj, dziecko, chyba coś Ci się śniło. Dziwne masz pomysły doprawdy

Gość gość
"Nie szkoda mi czasu. Akurat oglądałam materiał o jednej bezwartościowej szmacie dlatego wezbrały we mnie negatywne uczucia i tu je wyraziłam. Zaraz stąd idę i zajmę się czym innym usmiech.gif" to może leczeniem psychiatrycznym.... bo takie nagłe ataki gniewu z bzdurnych powodów to normalne nie są. Coś sobie laska z emocjami nie radzisz

Gość gość
Dziękuję za troskę, ale z moją psychiką jest wszystko w porządku :) Po prostu nienawidzę, podłych ludzi bez honoru i sumienia, nie ma w tym nic niewłaściwego a wręcz przeciwnie. Dziękuję bardzo za wymianę zdań, na razie :)

Gość gość
kafe zeszla na psy skoro az tak denne prowo powstaja i ktos im odpisuje 😴

Gość gość
jeśli to ta laska co zwykle tu wychwala Koree płn to to nie prowo bo ona czasem dawała takie długie wykłady dlaczego Korea to ósmy cud świata, że prowokatorce raczej by się nie chciało. Z tym, że może to nie ona tylko ktoś ją parodiuje z nudow bo ona nigdy nie pisala rzeczy typu, że chciałaby kogoś zabic

Gość gość
po co zabijać i torturować? oddać Korei Północnej, niech odpowiedzą przed krajem, który zdradzili

Gość malenkaxxxxx
ja tez nie nawidze zdrajcow... :(

Gość gość
ch*j im w żopy

Gość gość
a ja nienawidzę POwskich zdrajców Polski

Gość gość
HAHA, niezła jesteś! :D wyprowadź się tam, może dostaniesz robote w obozie skoro masz taki zapał do torturowania nieposłusznych :P

Gość gość
nikt nie szanuje zdrajców, chyba, że sam ma podobne skłonności