Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ożywić kuchnię?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, znudziła mi się kuchnia. Niestety nie stać mnie na zakup nowych mebli czy pomalowanie ścian. Jak tanim kosztem ożywić pomieszczenie? Kolor mebli biały. Ściany i kafelki szaro- granatowe. Dzięki!

Gość gość
droga autorko nie jesteśmy jasnowidzami jak chcesz poradę daj fotę kuchni

Gość gość
kupić ryż albo kasze, ewentualnie mąkę z larwami moli spożywczych ożywiona będzie aż miło

Gość gość
no to jakieś dodatki najlepiej, ale to też bez przesady, moi rodzice w kuchni zrobili półkę na wakacyjne pamiątki - nie za dużo, nie za mało, wygląda nawet fajnie, zwraca uwagę bo mam drzwi wejściowe, długi przedpokój i zaraz kuchnię no i te półki na dzień-dobry :) pooglądaj czasopisma jakieś

Bardzo fajnie mogą sprawdzić się dodatki takie jak kolorowe doniczki, akcesoria na sztućce, chlebak. Pamiętaj, aby wszystko zachować w jednym akcencie kolorystycznym. W twojej kuchni fajnie może sprawdzić się czerwień. z doświadczenia wiem, ze dobrym pomysłem sa także fototapety. w wolnej chwili możesz zobaczyć czy któraś będzie pasowała do wnętrza http://sklep.foteks.pl/content/20-fototapety-do-kuchni-gotowe. Pozdrawiam.

Gość gość
na białe meble paski z kolorowej taśmy klejącej, ja np mam stare szafki z okleiną drewnopodobną i paski nakleiłam szersze ok 5cm czarne i wewnątrz 0.5cm pomarańczowe i zielone, bardzo fajnie wyszło, poza tym ze ściereczek kuchennych w kolorową kratkę uszyłam kieszenie na drobiazgi, mam głębokie wnękowe okno, mąż starą drabinę drewnianą przepiłował na pół, pomalował boki na zielono, szczeble na pomarańcz i umocował w tej wnęce jako kwietniki, idealne miejsce na nieduże doniczki z ziołami

Gość gość
Czasem choćby fragment ściany przemalowany na ciekawy kolor bądź wyklejony oryginalną tapetą zmienia i optycznie odświeża wygląd wnętrza ... Polecam kolory i tapety Fluggera - na początek można zamówić próbki za naprawdę niską cenę...

Gość gość
wpuść jakieś zwierzątko, od dawien dawna myszy cudownie ożywiały kuchnie