Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość
brak miesiączki

Gość gość
ucieczka faceta :D

Gość gość
Szczerze to żadnych, jestem w 6 tyg i jakbym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała

no ja sie staram z chłopakiem o dziecko pierwsze i niewiem jakie są obiawy ciazy morzesz mi opisac jakie to uczucie być w ciazy odp

Gość gość
brak miesiaczki! od tego zacznij, jesli nie bedziesz miala okresu, a do tej pory mialas regularnie, mozesz zaczac podejrzewac ciaze. Wczesniej NIE MA zadnych objawow, wszystko to wymysly histeryczek z kafe badajacych sluzik i grzebiacych w pochwie 6x dziennie macajac szyjke macicy.

Gość gość
u mnie brak okresu i okropny bol piersi. poczatkowo bylo to normalne bo zawsze przed okresem mnie bolaly ale nie az tak, no ale nie zwrocilam uwagi. dopiero brak okresu uswiadomil mi co sie dzieje :P

Gość gość
morze to jest bałtyckie, zadam ci podstawowe pytanie: spóźnia ci się okres? nie! więc ogarnij się i czekaj.

jutro mam dostać okres a pszed okresem boli mnie strasznie cycki i brazowy sluz leci a mam biały sluz i sutki mnie bolom i podbrzusze a brzuch mam nabrzmiały a jestem szczupła

Gość gość
nabrzmialy brzuch to zaden objaw, jesli nawet jestes w ciazy to zarodek jest wielkosci kropki .

Gość gość
zacznij słownik wertować, a nie za robienie dzieci się bierzesz