anicalobuzica 0 Napisano Listopad 8, 2014 Witajcie :) Ostatnio tj. od 3 tygodni przyjmuję to drogie cudo i zastanawiam się jak ono działa na innych. U mnie jest niewielka poprawa, ale noce i poranki są nieciekawe :( Słabo śpię (od 6 godz), budzę się spocona, ze stanami lękowymi i boję się dnia. Później jakoś się "rozkręcam", a popołudniu i wieczorem jest nawet miło. A jak to jest u Was? Jakie macie doświadczenia z tym lekiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2014 u mnie też zadziałał ale po czasie jakby przestał i mam doła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2015 Ja biorę dopiero od tygodnia i czekam na efekt. Piszcie czy pomaga i warto wydawać tyle kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1111 Napisano Marzec 8, 2015 Biorę od tygodnia i mój nastrój i chęć do działania póki co się nie zmieniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2015 Po miesiącu i dolozeniu jeszcze pół tabletki zaczyna działać. Nie mam też w ogóle działań ubocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2015 Witam. Ja niestety nie mogę brać tego leku. Z jednego opakowania wzięłam 1 tabletkę i chętnie odsprzedam to opakowanie za 130zł. Czy jest może ktoś chętny? (okolice Warszawy). Mam paragon z apteki potwierdzający zakup tego leku (149,99zł). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Witam przyjmuje brintelix od 3 tygodni dostalam go na lęki a on wogole nie dziala na mnie przeciw lękowo ktos bierze moze sie podzieli swoini spostrzeźeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Witam.Mam do sprzedania całe opakowanie leku o nazwie brintellix 10mg.data ważności do maja 2019 r.sprzedaję bo dla mnie lek okazał się nietrafiony. Zainteresowanych proszę o kontakt na ula@oplex.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2017 Brintellix to lek, który wyciągnął mnie z tragicznego stanu. Mam chorobę afektywną dwubiegunową. W czasie wielu epizodów brałam różne leki. Prawda jest taka, że często lek, który wcześniej pomógł, okazuje się nieskuteczny przy kolejnym epizodzie. Biorę Brintellix od półtora roku, zaczynałam w fazie głębokiej depresji, brałam 2 tabletki - jedną rano i jedną wieczorem, teraz biorę 1 tabletkę rano. Po raz pierwszy od kilku lat czuje się bardzo dobrze, wcześniej po okresie kilkumiesięcznego ( 3- do 4 miesięcy) dobrego stanu wpadałam w dół, kolejne były coraz gorsze, zaliczyłam nawet jeden pobyt w szpitalu. Oczywiście lek jest bardzo drogi, ale ja nie przestane go brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toby Napisano Marzec 12, 2019 Witam biore 5dni po 1 tabletce 10mg zaczynam odczuwac mala poprawe nastroju .wczesniej bralem dutilox 60mg jakies 6 miesiecy ale dzialal 3 miesiace a puziniej klapa coraz slabiej mam jeszcze objawy odstawienne po nim trzaski w glowie jakies huki i prądy . Brintliex biore razem z hydroxyzyna 25 mg rano i wieczorem mialem problemy ze snem nie spalem do 3 w nocy a jak juz usnolem to ciezkie sny rano jak wstalem to jak bym sie z kims bił cała noc ta mnie miesnia bolały mam nadzieje ze ten lek mi pomoze bo juz sie mecze z tymi lekam 15 lat bralem juz chyba wszystko . Piszcie co tam u was sie dzieje co bierzecie i czy pomaga na nerwice depresyjna lekowa pozrawiam toby . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Volley Napisano Sierpień 15, 2019 Mnie wyciągnął w 100% po roku z depresji i lęku totalnego, ze skutków ubocznych- nudności i spadek apetytu, po odstawieniu 2 razy z rzędu zapalenie gardła i zatok, bezsennosc. Przytylam 10 kg przez rok, ale bylo warto, mimo tego, ze teraz sie męczę z gardłem i żarówkami, lek naprawdę świetny. Po odstawieniu chudnę w oczach i zjadam dużo więcej niż na brintellixie- paradoks. Jest też spore osłabienie bo organizm się oczyszcza i trzeba wytrzymać. Dla mnie słabe było to, że na brintellixie w ogóle nie chce się pić, dlatego się tyje, ciało musi sobie odłożyć coś na czarną godzinę... W psychiatrii nie ma czegoś takiego jak ideały, potrzeba czasu żeby naprawić swoje życie, organizm też swoje w stresie przechodzi. Wytrzymamy wszyscy przecież. Trzeba się leczyć, ja z całego serca ten lek polecam. Po leczeniu stwierdzam, że lek się wkreca w sposób niezauważalny, efekty są super ale trzeba troszkę poczekać, więc nie przerywajcie terapii, doły będą i górki , przeciez na tym polega nasz problem, a potem wszystko sobie wróci do normy. Na spokojnie, po miesiącu się pomyśli, że miesiąc wcześniej było bardzo źle, a teraz już da się wstać z łóżka i iść, za kolejny miesiąc z kimś się pogada i miło się robi, za kolejny miesiąc zrobi się sobie jakieś małe zakupy i jest ok, dlatego z dnia na dzień nie można oceniać leku. To widać z perspektywy dopiero, bo przecież cały czas głowa swoje robi- męczy bez konca, ale w koncu sie uspokoi. Jeśli będę kiedyś musiała się wesprzeć lekami, wracam do zestawu brintellix / atarax i do przodu. Trzymam kciuki kochani za Was i za Siebie my wrażliwcy damy radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Volley Napisano Sierpień 15, 2019 Męczę się z gardłem i zatokami , nie żarówkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majki Napisano Listopad 30, 2019 Cześć, zmieniono mi lek. Mam 46 zbędnych tabletek Brintellixu. Michal92tss@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr Napisano Styczeń 30, 2020 Zakończyłem kurację i mam do odsprzedania 3 opakowania 10mg. Warszawa - kontakt panol@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lustmord 0 Napisano Luty 4, 2021 Cześć, ma ktoś do odsprzedania Brintellix? NORTHAUNT(małpa)GMAIL(kropka)COM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosteri 0 Napisano 30 Październik Naturalny antydepresant - restilen.pl Bardzo dobry , kupiłam już drugą porcję, po miesiącu stosowania poprawiło mi się samopoczucie , lepiej sypiam, rano budzę się wypoczęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach