Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiazka, ktora miala wplyw na wasze zycie

Polecane posty

Gość gość

Sa takie ksiazki, ktore odciskaja na nas swoje pietno. To moze byc cytat, motyw, albo tresc. To moze byc thriller, literatura klasyczna, albo powiesc obyczajowa. Podawajcie tytuly i powod;-) Czekam z niecierpliwoscia ;-)

Gość gość
,,z****** kalesony psychiatry z abramowickiej":d:d:d:classic_cool:

Gość gość
Kapitan Majtas: Inwazja krwiożerczych klozetów

Gość gość
Biblia 😍

Gość gość
świadomie wybrana niemal każda na swój sposób a szczególnie ta że aby być szczęśliwym w życiu to trzeba koniecznie wybrać zdrową drugą połowę.

Gość gość
W dzungli zycia " Beaty Pawlikowskiej.

Gość gość
peter kelder 5 rytualow tybetanskich zycie i nauka mistrzow dalekiego wschodu don kichot dlaczego faceci kochaja zolzy to te ktore teraz mi na mysl przyszly, oczywiscie bylo ich wiecej ale teraz nie pamietam

Gość gość
jeszcze nie przeczytałam:)

Gość gość
Naprawdę elementarz!!!

Gość kocham ksiazki
1-ksiazka...ktora docenilam po czasie,madra ksiazka,ale niedopracowana(napisana malo fachowo)to ksiazka Luisy Hay.tak kochani,wierze czasem w przeznaczenie,wtedy ta ksiazka byla malo dostepna w Polsce,ja trafilam na nia przypadkiem,podczas rozstania z moja miloscia i smiercia mojej dawnej milosci(cholernie trudny czas).wtedy myslalam,ze to jakies bzdury od Jehowych(bylam mloda i glupiutka)ale okazala sie pomoca kilkanascie lat pozniej 2-Przemiana Kafki 3-cytat nielubianego przeze mnie P.Coehlo...nie pamietam dokladnie,ale jakos tak:ci ktorzy dotneli mojego ciala,nie poruszyli mojej duszy,ci,ktorzy dotneli mojej duszy,nie poruszyli mojego ciala(jakze prawdziwe!!!!) 4-A.de Mello Przebudzenie

Gość gość
Klechdy domowe ,ta książka była tak frapująca że nawet nie zauważyłem kiedy nauczyłem się płynnie czytać a treści też mocno mi spasowały do mojej dziecięcej wyobraźni.

Gość gość
Czytam wyłącznie pozycje popularno naukowe i nie jestem w stanie pojąć to co dla mnie jest całym moim życiem bo dzięki nim stałem się pod każdym względem niezależny inni mijają obojętnie choć nie jeden problem mogli by za ich pomocą rozwiązać.Niech żyje zawarta w książkach Mądrość, Mądrość i pogoda. V.s.M.

Gość gość
CHYBA RACZEJ NA ŁEB NIEUKU