Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestrzegam przed sklepem z obuwiem Prima Moda

Polecane posty

Gość gość

Kupiłem u nich buty męskie za prawie 3 stówy. Rozkleiły się podeszwy od razu po pierwszym założeniu. Po 1 reklamacji skleili, nic nie dało..Oddałem po raz kolejny, chciałem kasę , ale nie dali tylko dodali tekst rzeczoznawcy Wiesławy Wcisło...totalne bzdury i wciskanie kitu, że wszystko jest moją winą. Skleili i znów to samo.Tym razem po otrzymaniu odpowiedzi kieruję sprawę do sądu. Straciłem masę czasu i kasy.

Nigdy mi się jeszcze tak nie zdarzyło, a od czasu do czasu kupuję coś w Prima Moda. Raz reklamowałam towar, ale w sumie nie było z tym problemu. Pewnie wszystkie zależy od danego oddziału :|.

Gość gość
Niestety ja jak poszukałem w internecie to dużo jest sytuacji podobnych do mojej. Widać, że sprawa nie dotyczy tylko jednego modelu. Płacąc parę stów wymagam, żeby buty wytrzymały przynajmniej jeden sezon.

Gość gość
Niestety ja jak poszukałem w internecie to dużo jest sytuacji podobnych do mojej. Widać, że sprawa nie dotyczy tylko jednego modelu. Płacąc parę stów wymagam, żeby buty wytrzymały przynajmniej jeden sezon.

Gość ayris
Bardzo ci współczuję...:/ Udało ci się chociaż zareklamować te buty? Mój narzeczony bardzo często zamawia buty przez internet i nigdy mu się taka sytuacja nie zdarzyła. Jeśli planujesz zakup nowych butów to radzę ci zajrzeć na http://www.landersen.pl/mezczyzni/obuwie Mają naprawdę spory wybór i nie ma obaw że buty się rozpadną.

Gość goskazmiasta2
Pracował może ktoś w prima moda, bo znalazłam sporo negatywnych wpisów na gowork.pl/opinie_czytaj,293437 i nie wiem na ile mogę im wierzyć.

Jeżeli szukasz i chcesz kupić buty topowych marek a chcesz przy okazji zaoszczędzić pieniądze oraz czas polecam tobie otworzyć stronę http://www.cozacena.pl/ Możesz tutaj porównać ceny butów które ciebie interesują. Zawsze otrzymasz najlepszą cenę. Oszczędzasz czas bo wszystko robisz w domu i pieniądze bo masz pewność że nie przepłacisz.