Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie co mnie spotkało to chyba nikt mi nie uwierzy

Polecane posty

Gość gość

Jechałam z kumpelą pks-em do chaty z akademika, było późno, końcowe przystanki, zostałyśmy tylko my i kierowca. Nagle jakieś takie światło się pojawiło, normalnie ślepia paliło i taki dźwięk dziwny "sru tu sru tu", myślałam, że to sobie jaja robią jakieś chłopaki i latarkami w autobus świecą, ale nie. Po chwili zobaczyłyśmy przez okno, że to światło pochodzi ze spodka, kierowca stracił panowanie nad kierownicą i p*****lneliśmy w jakiegoś jelonka. I tu film się urywa, obudziłam się w jakimś pomieszczeniu przywiązana i zaczęłam drzeć ryja, bo sobie film piła przypominiałam i nie chciałm tak skończyć, odwracam łeb, otwierają się drzwi a tam ufoludek do mnie idzie i mówi "co drzesz ryja szmato, łeb mnie n*******la to jeszcze ziemianka będzie się wydzierać". Oni się proozumiewają telepatycznie. Ja że spoko i czeog chcą, a on, że eksperyment muszą przeprowadzić. I wiecie co zrobił? Ściągnał kosmiczne spodnie i zaczął pakować swojego wielkiego (na oko 35 cm) zielonego k****a we mnie, normalnie ja szok, a on nim zaczął to skończył. Ja do niego, że co? tylko tyle, a on, że fiut go boli, bo wczoraj temu kierowcy pks-u do d**y przez 6 godzin wkładał. I tu znowu film się urywa i budzę się na jedzdni, naga, obok mnie koleżanka i kierowca pks-u. Jak poszliśmy na policje to nas wyśmiali, nikt nam nie wierzy, że to zdarzyło się naprawdę, tylko na jednym forum nam uwierzyli, bo ich też to spotkało. Mówie wam, coś się większego kroi bo kosmici coraz częściej nas porywają i na nas eksperytmentują, ja też się smiałam wcześniej ale teraz wiem, że to prawda i że mamy p********e.

Gość gość
ojej wiekszego suchara nie moglas wymyslec 0/10 :d

Gość gość
p****ało cie?

Gość gość
To to jeszcze nic, kiedys nie zdazylam na egzamin, bo kosmici zamkneli mnie w akademiku, ale nikt mi nie chcial uwierzyc :( Nawet napisalam pismo do dziekana, ale nie pomoglo :(

Gość gość
A ja mam romans z jednym, wlasnie mi przygotowuje drinka w kuchni. Jest swietnym barmanem. Masz racje, cos jest na rzeczy.

Gość gość
wymyśleć? LUDZIE INWAZJA NADCHOZDI nie rozumiecie tego? i co ja mam zrobić zęby mi uwierzyli? nasza trójska powranych to nie pojedyncze przypadki ale wy ludzie nie chceicie nas słuchać obudzcie się w końcu

Gość gość
No przeciez wierzymy, mam romans z jednym a kolezanke zamkneli w akademiku. JUZ JEST NAS TROJKA. Wszystko bedzie dobrze...

Gość gość
jedyne co nadchodzi to DZIEN OSTATECZNY. Inwazji kosmitow nie bedzie.

Gość gość
Głupia kobieto, to kosmici nas stworzyli w ramach eksperymentu i niedługo nas wybiją bo eksperyment się nie udał!

Gość gość
Bog stworzyl czlowieka.

Gość gość
A kto wymyslil mity o tym ze kosmici stworzyli czlowieka? Zydzi .. i wszystko jasne.

Gość gość
Człowieka stworzyli kosmici i oni stworzyli wszystkie religie. Oni sterują tą planetą, wszystkim, a my jesteśmy marionetkami biorącymi udział w eksperymencie durna kobieto. Otwórz w końcu oczy, wszystkie kultury mówiły o kosmitach i to zawsze był taki sam przekaz, a religie są różne u różnych kultur. Eksperyment dobiega końca i nastąpi inwazja, a my ludzie będziemy żywicielami naszych panów - kosmitów.

Gość gość
Nie biore na powaznie osoby, ktora nie potrafi sie kulturalnie wypowiedziec i musi na wstepnie obrazac inne osoby. Dla mnie jestes spalona na poczatku, wiec nie zamierzam czytac ani kometnowa Twych wywodow.

Gość gość
Ojej wybacz, ale jednak sie wypowiem, proponuje psychiatre i nie mowie tego zlosliwie. Pozdrawiam.

Gość gość
Wszystkie wymarłe kultury malowały freski postaci kosmitów, które były przedstawiane jako okrutnych panów. Wszystkie religie posiadają tego "złego" szatana, który jest niczym innym jak poetycznym opisem kosmitów - okrutnych panów, którzy nas tu umiescili, abyśmy się rozwijali i w przyszłości stali się ich niewolnikami i żywicielami. To są fakty kobieto, poczytaj troszkę książek, rządzący tym światem wiedzą, że to prawda, dlatego trzymają ludzi w otępieniu, zrozum, że jak ludzkość nie zbierze się teraz i nie zacznie przygotowywać na inwazje, to nie będziemy mieć żadnych szans z potężnymi kosmitami.

Gość kos_mita
po co nam ludzie, wystarczy nam ich planeta

Gość gość
nie słuchajcie tych od boga! to kosmici wleźli nawet tutaj na forum i probują odwracać kota ogonem! autorko, ja ci wierzę, wczoraj widziałam jednego u mnie w wannie, zanim zatłukłam kapciem spierdolił do odpływu!

Gość gość
mnie podgladal przez dziurke od klucza jak bralam prysznic! Widze, ze coraz bardziej zblizaja sie do nas, skoro twoj siedzial z toba w wannie! Chyba faktycznie bedzie inwazja!

Gość gość
Ciekawy temat :D

Gość gość
to moze byc prawda

Gość gość
chyba nie mamy szansy

Gość gość
Bog nam moze pomoc

Gość gość
Trza se chyba kupic kalacha do samoobrony :D niech sie ufoludki zbliza to ich powybijam :D

Gość gość
Dobranoc