Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci zwracają głownie uwage na wygląd

Polecane posty

Gość gość

u kobiet?

Gość gość
i jest to dla nich rzecz najważniejsza?

Gość gość
Tak. Dokładnie tak. Nie oszukuj sie czasem,że jest inaczej bo NIE JEST.

Gość chinska_gwiazda_popu
nie glownie na wnetrze

Gość beznadziejna___
Z moich doświadczeń wynika, że tylko na wygląd.

Gość gość
Na początku tak, ale przecież kobiety też.

>>>czy faceci zwracają głownie uwage na wygląd u kobiet?<<< A na co mają zwracać, jak na ulicy tylko wygląd widać ? :D

Gość gość
tak głownie na wyglad ale jesli jestes przecietna to dobrze sie ubierz i badz pewna siebie kokietujaca oraz wyagadana na to tez leca 🖐️ jesli jestes brzydka jak noc no to masz p********e i musisz sobie wziac starego dziada lub zdesperowanego czubka

Gość beznadziejna___
Ja brzydka nie jestem, ale przegrywam na tle konkurencji. Jest za silna. Ginę w tłumie, a każdy chce superlachona a nie zwyklaka.

Gość gość
ciebie spaslaku i tak by zadna nie chciala :D

Gość gość
ale czy zwracają uwage jeszcze na charakter, wykształcenie co sobą kobieta reprezentuje czy wygląd to priorytet ?

Gość gość
up

Gość gość
Ale jak zamierzają zagadac do kobiety, to charakteru przecież nie widzą. Moga sobie domniemywać,że jest wesoła i inteligentna, ale przecież to tylko założenia.

Gość beznadziejna___
"ale czy zwracają uwage jeszcze na charakter, wykształcenie co sobą kobieta reprezentuje czy wygląd to priorytet ?" - wygląd to priorytet, zdecydowanie. Nie twierdzę, że bezwzględnie dla wszystkich liczy się tylko wygląd u kobiety, ale dla jakichś 90% heteroseksualnych facetów. I to wcale nie tylko dla niezbyt lotnych karczków, których główne hobby to spożywanie piwa w dużych ilościach i robienie burd na ligowych meczykach.

z drugiej strone jak widzę jakąś fajna to nabieram ochoty. wycofuje się z pierwszej wypowiedzi

Gość gość
Zwracają i nie dziwię im się, bo ja też na przykład nie lecę na panów z brzuszkiem skoro są panowie o normalnych sylwetkach.

Gość gość
W pierwszym momencie na wygląd. Tylko gdy facet pozna dwie dziewczyny jedną ładną, drugą też spoko ale już nie tak to może wybrać tę drugą ze względu na charakter. Kurcze ja jako kobieta też nie chciałabym być z kimś kto mi się absolutnie nie podoba. Mogłabym być nawet z facetem na wózku inwalidzkim czy coś, ale jednak coś powinno mi się w jego wyglądzie podobać. Uśmiech i oczy na przykład.

Gość gość
To pewnie tak jak myśleć o zakupie danego modelu auta, a dopiero potem obczajać czy siedzi się wygodnie, jakie są obicia, jak działa nawigacja i inne bajerki techniczne.

Gość beznadziejna___
Facetów wygląd nie tylko przyciąga, ale też zatrzymuje. Jest on dla nich głównym motorem nie tylko do zarwania do danej kobiety, ale także trwania przy niej.

Gość gość
Niewidomi poznają wygląd przez dotyk. Wygląd nie jest dla nich priorytetem ale pamiętam jak pewna niewidoma kobieta dotykała mężczyznę aby go poznać i mówiła, że takich eleganckich panów to lubi i jak mają brodę. Więc w jakiś tam sposób niewidomi tez mogą zwracać uwagę na wygląd, dla nich pewnie bardziej liczy się głos :D