Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zumba !!!

Polecane posty

Gość gość

Chodzi ktoś na zumbę ??? jak wrażenia można z nią schudnąć?

Gość gość
ja chodzę można ale trzeba być systematycznym

Witam! Taniec to dobry sposób na redukcję masy ciała. Ważne aby być przy tym systematycznym, dodatkowo stosować zrównoważoną dietę. Do tego można zastosować jeszcze suplement diety wspomagający odchudzanie, tak aby efekty były lepsze. Ze swojej strony rekomenduję stosowanie suplementu diety AquaSlim, który w składzie zawiera m.in. L-karnitynę i uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie. W składzie AquaSlim zawarte są także Garciniacambogia, która pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów oraz zmniejsza uczucie głodu oraz chrom, który wspiera metabolizm makroskładników odżywczych. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Po jakim czasie picia tego suplementu i np chodzenia na zumbę można zauważyć pierwsze efekty ?

Gość gość
wszystkie te suplementy na odchudzanie są do siebie podobne ćwicz co najmniej 3 razy w tygodniu możesz sobie przed zumbą zrobić rozgrzewkę na bieżni i po około miesiącu zumby dołóż inne ćwiczenia np. TBC ja tak robiłam ja takie widoczne efekty były po 3 miesiącach

Gość gość
ja na początku brałam BIO CLA z zieloną herbatą ostatnio to jest trudno dostępne może trochę to pomagało na odchudzanie ale bardziej działało pozytywnie na psychikę potem brałam be slim zielona kawa po 3 miesiącach przestałam brać tabletki ale ćwiczyłam i dalej chudłam a zmiana żywienia to u mnie polegała na odstawieniu słodyczy i bardziej regularnych posiłkach

Witam ponownie! Jak napisałam wyżej, skuteczność AquaSlim jest w dużej mierze uzależniona od zastosowanej diety i częstotliwości aktywności fizycznej (w Pani przypadku tańca). Dlatego zalecam chodzenie na zajęcia, lekką dietę oraz AquaSlim, a efekty redukcji wagi z pewnością szybko się pojawią. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
A czy są jakieś przeciwwskazania do stosowania tego suplementu?

Suplementu diety AquaSlim nie powinny przyjmować kobiety w ciąży, matki karmiące, a także osoby uczulone na którykolwiek ze składników produktu. Dodam także, że jest to suplement przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gośćKarolcia
Fajny pomysł na aktywność.W trakcie odchudzanie jest to bardzo potrzebne.Ja owszem odchudzam się stosując tabletki IQGREEN .Dla mnie to najlepszy sposób na odchudzanie.Z tygodnia na tydzień waga pokazuje co raz mnie a ja co raz bardziej się sobie podobam.