Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikesierra

Zrobiłem dziecko czarnoskórej dziewczynie

Polecane posty

Witam studiuję w Krakowie. Na studiach jakoś tak się zaprzyjaźniłem z dziewczyną z Tanzanii. Zostaliśmy przyjaciółmi potem parą no i z czasem przyszedł seks. W sumie nigdy z czarną dziewczyną nie byłem (ani ona z białym) więc ekscytacja była, ale podobało i podoba mi się bardzo. Generalnie kochamy się bez gumy - ona na tabletkach. No i los chciał, że nie ma okresu z 2 miesiące, ciąże potwierdził też test (USG będzie w przyszłym tygodniu - wtedy poznamy płeć dziecka). Oczywiście na początku mi się nie przyznała, ale widać było jej stres. W końcu mi powiedziała i od niej wiem, że była przekonana, że jak się dowiem o jej ciąży to ją rzucę - tak jakby to zrobiło 80% czarnych facetów. Musiałaby przerwać studia i musiała wracać albo by ją deportowali. No ale jakbym miał porzucić moją dziewczynę i nasze dziecko - w głowie mi się to nie mieści? Gdy jej powiedziałem, że w takim razie chce się z nią ożenić i wychowywać nasze dziecko to jeszcze nigdy nie widziałem szczęśliwszej osoby. Generalnie dla mnie taka wiadomość to szok (w sumie pozytywny) bo jakoś nie myślałem, że tak szybko zostanę ojcem, a teraz jeszcze stres o nią o zdrowie dziecka i jego przyszłość. No ale jakoś to będę musiał zorganizować. No i chcę szybko z nią się ożenić, żeby została ze mną. Najciekawsza będzie reakcja rodziców jak się dowiedzą o mojej czarnej dziewczynie i naszej kruszynce. Generalnie rasistami nie są ale kto ich tam wie. Tak że się dosyć denerwuje a pojedziemy do nich na święta Bożego Narodzenie. Stopniuje im wrażenia i a razie wiedzą, że przyjadę z dziewczyną. Tylko proszę o pomoc czy mówić im najpierw że jest w ciąży i chcemy się pobrać, czy zacząć stopniowanie informacji od jej koloru skóry? Czy jeszcze delikatniej im to wykładać. Jak macie jakieś doświadczenia to pomóżcie.

Gość gość
chyba ci czarny kot przebiegl droge co?

Gość gość
dobre prowo plec dziecka w 2 miesiacu haha

Gość gość
No no, płeć w 12 tygodniu, to jakieś kosmiczne USG musi być :D Kochany, w 12 tygodniu to dziewczynki i chłopcy mają między nogami to samo. No ale za inwencję dam te 6/10.

Gość gość
TO SIE DOBRZE zabezpieczyla,teraz bedzie miala POLSKIE PAPIERY EU ;)

Gość gość
Pewnie specjalnie zaszla w ciaze,zeby miec obywatelstwo EU :) oe czesto tak robia i pewnie oblukala ,ze biedny nie jestes :) dobrze przemyslala.

Gość gość
;)

Gość gość
brzydkie PrOwO

Gość gość
niezlego jelenia znalazla

czemu zaraz jelenia - ja nie chcę jej olać ani tymbardziej naszego dziecka. Ja wiem, że niektóre Polki mają takie podejście - jelenia znalazła. Bo one to jak się oddają kolorowym to w 90% potem z płaczem zostaje. Nie one to nie jelonki. Ale takie jest podejście do dzieci w PL, że się ich mało rodzi.

Gość gość
A wy razem studiujecie :)?

Gość gość
Ja poznałam płeć na usg prenatalnym w 12tc+6dni. Jak pojedziecie do rodziców,to powiedz im od razu wszystko.będą mieli więcej czasu na oswojenie się z informacja.

powiedz rodzicom wcześniej że jest czarnoskóra, bo mogą dostać zawału jak pojedziecie na świeta. A na którym roku jesteście? Wydaje mi się, że przy dobrej organizacji i jeśli uczelnia jest w porządku to dziewczyna spokojnie skonczy studia. Przecież jesteście dorosłymi ludzmi i nie pierwsza w ciąże zaszła. U mnie na UE też dziewczyny zachodziły w ciąże i prowadzący raczej byli pomocni.

Ze studiami (UJ - medycyna) nie powinno być problemu, szczególnie gdy będzie mieć mnie przy sobie. Generalnie zamierzam ich przygotować i urobić przez telefon. Mama chyba się domyśla, że coś zmajstrowałem:) Generalnie chyba powiem o ciąży najpierw - bo oswoją się informacją o wnuku/wnuczce ale jak będę znać płeć. A jak się już z tym pogodzą to dodam tylko kolorytu:)

Gość gość
Ja p*****le, idiotki matki Polki odsłoniły nowe oblicze. Do tego wszystkiego, co już nam o sobie przekazały, publikując idiotyzmy na tym forum, doszedł jeszcze rasizm.. Wstyd mi za was naprawdę. A Ty Autorze nie martw się rzeczami nieistotnymi tylko skup się na tym, co najważniejsze. Rodzicow zacznij może już przygotowywać, widzisz sam jak reagują typowi Polacy...

Gość gość
Ojcu najpierw powiedz że w ciąży a matce że czarna . Jak przyjedziecie to już będą przygotowani . Tylko nie pomyl komu co powiesz .

Gość gość
4/10

Gość gość
Kolor skóry nie ma nic do rzeczy,ale swoją drogą to się cwaniara wiedziała jak ustawić. Tiaaa..napewno wpadła przy pigułkach. Od 11 lat biorę tabsy i ani mi,ani zadnej innej kobiecie o ktorej bym slyszala taka wpadka sie nie przytrafila. Ona tabletki nigdy w zyciu w ustach nie miała,tylko oklamala Cie,zebys nie pilnowal zabezpieczenia. Teraz juz wyrwie sie z biedy,nikt jej nie deportuje i dostanie z czasem papiery eu. Zyc nie umierac.

Gość gość
I chyba jej cos te studia nie idą,bo w przeciwnym razie by nie próbowala sie pazurami chwytac takich sposobow,zeby zostac w PL. Czuje,ze sobie nie radzi,co jest normalne,bo to ciężki kierunek,a nie chce zostac deportowana do lepianki z gnojem, więc musi działać szybko. Na ktorym jestescie roku? Znajac zycie ona na 1szym

Gość gość
Dokładnie nie przejmuj się matołami, szczególnie Polkami bo w większości są tępe okropnie. Same latają za czarnymi, rozwalają przez to rodziny to jest cacy. Ale jak w drugą stronę to płacz. Bo to one miały brylować wg nich lepszym kochaniem i wspinać się po drabinie społecznej tym. A tu taki cios.

Gość gość
Kolor skory nie ma ncmic do rzeczy ale niezle z niej szmacisko.Siedziala cicho zeby bylo za pozno na aborcje gdybys chcial naciskac.Studia nie ida wiec robi co moze.Na bank nie brala tabletek i sobie to ukartowala.Glupi jestes i tyle.

Gość gość
Hahahahaha na dobrym usg wida plec w 10-11 tygodniu??? Nie wiem po co wysilacie sie na odpowiedzi ,kedy to prowo.