Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili123456789

Nie wiem co myśleć o takim zachowaniu faceta???

Polecane posty

Gość lili123456789

Drodzy forumowicze poradzcie coś :) Może trochę o mnie: jestem wesołą, energiczną dziewczyną która przyciąga uwagę. Jakiś czas temu poznałam chłopaka, wydaje mi się że wpadłam mu w oko. Jednego wieczoru tańczyliśmy, komplementował mnie jednak nie było czasu pogadać sam na sam, raz nawet zdobył się na pytanie i zapytała ile mam lat? oczywiście powiedziałam że dużo i poszłam sobie zawijając się na pięcie. Po jakimś czasie zdobyłam jego numer i napisałam sms przepraszalnego za aroganckie zachowanie. Po ponad 2 latach znów się spotkaliśmy,na początku nie poznałam go, on też milczał ale koleżanka mówi pamiętasz XXXX i on wtedy powiedział, że takiej energicznej i niegrzecznej dziewczyny się nie zapomnina. Oczywiście jak zwykle nie było czasu pogadać bo było dużo ludzi znajomych. Raz wychodziliśmy razem i on wtedy znów zapytał ile mam lat? Troche mnie zaskoczył i moze dlatego odpowiedziała ze urodziłam sie w zeszłym stuleciu, wtedy w rozmowe włączył sie inny znajomy wiec temat się urwał :((( Nie było możliwosci pogadać sam na sam :((( Po tym spotkaniu napisałam do niego że było miło go spotkać i przeprosiłam że go nie poznałam. Od odpisał że tak energicznej dziewczyny i takiego uśmiechu sie nie zapomina. Nie wiem co dalej nie pisałam potem do niego? odezwać sie czy nie? może się obraził że mu nie powiedziałam ile mam lat??? Poradzcie coś :)

Gość gość
Jak to co się stało? Ma cie w d***e proste i logiczne. A ta myśli ze to przez to ze nie powiedziała mu ile ma lat:-)

Gość gość
hmmm powiedz mu ile masz lat !!!!!! Jak mu wpadłaś w oko to nie będzie mu przeszkadzało ile masz lat :)

Gość gość
Nie wiesz ile masz lat? Jesteś płodem?