Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem 180 wzrostu i już chyba co trzecia dziewczyna jest ode mnie wyższ

Polecane posty

Gość gość

a, albo mojego wzrostu...skąd się zaczęły brać takie mutanty?

Gość gość
Gowno cie to obchodzi żałosny kurduplu

Gość gość
180 cm to teraz kurduple? :D

Gość gość
Tak prawdziwy facet zaczyna się od 180 + Ją mam 175 i potrzebuje takiego najmniej 185 żeby moc nosić obcasy z Tobą czułabym się jak z synem :-O i mogła napluc na lysine

Gość gdzie ty żyjesz
To gdzie Ty żyjesz? o.O Wśród moich znajomych większość dziewczyn ma 160-170 cm wzrostu, nieliczne mają poniżej 160 albo powyżej 170.

Gość gość
to moze prawdziwaa kobieta to taka do 160 np, a nie facet od 180?

Gość gdzie ty żyjesz
Moim zdaniem prawdziwa kobieta to jakieś 167-170 cm. Ale wzrost to nie wszystko. Jednak przyznam, że nigdy nie widziałam wysokiej dziewczyny, która byłaby piękna. Wszystkie piękności, które znam mają właśnie koło 167-170.

Gość gość
To słabo widziałeś, bo większość kobiet startujących w wyborach miss ma ok 175 cm :)

Gość gość
Kolejny zakompleksiony samiec. Poszukaj sobie niskiej, zapewniam Cie,ze takie istnieja skoro srednia wzrostu w Polsce to 167 cm.

Gość gdzie ty żyjesz
Kwestia gustu. Dla mnie te miss to nic specjalnego. Przeciętne dziewczyny. Poza tym piękno kobiety nie zależy tylko od wzrostu.

Gość gość
A prawdziwy facet ma 185 cm + wiec tez sie nie załapujesz

Gość gdzie ty żyjesz
I jakie 175 cm na miss? Dużo jest takich 165-173. Co nie zmienia faktu, że z twarzy przeciętne.

Gość gość
Założyłem ten temat nie złośliwie, tylko z ciekawości, by podzielić się spostrzeżeniami. Mam 180 i nikt mi nie wmówi, że to mało, jak na faceta. Uważam, że jest to wzrost idealny i dobrze się z nim czuję, a moje zdanie się nie zmieni. Wydaje mi się, że może przyczyniać się do tego co widzę to, że dużo kobiet chodzi w wysokich obcasach i na koturnach.

Gość gość
autor tego wątku musi być bardzo nieszczęśliwy w życiu i na siłę szuka problemów. Niskich kobiet nie brakuje, słabo szukasz widocznie albo obracasz sie w gronie wysokich fotomodelek :)

Gość gość
No bo 180 to nie jest wcale dużo i nikt Ci nie musi wmawiać, tak jest ogólnie przyjete. Sredni wzrost Polaka to 179 cm to jakim cudem 1 cm wyzszy mialby byc uznany za bardzo wysokiego? Rozumiem,ze masz kompleksy ale wyluzuj troche. To nic w sumie zlego,ze nie wysoki nie jestes.

Gość gdzie ty żyjesz
Ale masz problem :) Czy posiadanie dziewczyny jest dla Ciebie aż tak ważne? Ja nigdy nie byłam w żadnym związku, chociaż wielu facetów chciało ze mną być. Ale ja nie chciałam. Miej to w du.pie.

Gość gość
180 cm wzrostu to ma wielu facetow wiec tez nie rozumiem czemu sie uwazasz za takiego wyjatkowo wysokiego ;P

Gość gość
nie wiem czemu ludzie tak przywiazuja wagę do tego wzrostu. co za różnica? wzrost nie wpływa na ładną buzię, czy zgrabną pupę... no chyba że ktos ma jakis gigantyzm, czy karłowaty jest, no to faktycznie proporcje ujmują atrakcyjności

Gość gość
chłopie jedziesz po kimś jak po łysej kobyle,a co myślisz,że jestes lepszy? nawet jakbys mial 190 cm to i tak jestes beznadziejny skoro oceniasz ludzi na podstawie takich rzeczy na jakie nie maja wpływu

Gość gość
Nie uważam się za wysokiego, tylko normalnego. Nigdzie nie napisałem, że wysoki, uważam, że to normalny wzrost.

Gość gość
Bo normalny tak samo jak i normalny jest 170 i normalny jest 195 cm u facetów, ale ty i tak jesteś zakompleksiony skoro zakładasz takie durne wątki.

Gość gość
W ogóle to i tak jestem w związku, nie wiem o co wam chodzi, ja tylko napisałem, że widzę coraz więcej wysokich kobiet, a to określenie mutanty wzięło się z tego, że trochę dziwnie to wygląda, bo chyba nie powiecie, że kobieta 185 wygląda naturalnie. Zazwyczaj chodzą przygarbione i nieproporcjonalne, a atrakcyjne też nie są...To moje spostrzeżenia.

Gość gdzie ty żyjesz
Dlatego napisałam, że wszystkie przepiękne kobiety, które znam mają 167-170 ;)

Gość gość
no ale masz z tym jakims problem ze zyja i egzystuja sobie dziewczyny o takim wzroscie? przeciez masz dziewczyne wiec mozesz spac spokojnie, zadna "mutantka" nie bedzie cie niepokoic, a wrecz trzymac sie od ciebie z daleka

Gość gość
ja mam 150 wzrostu i jestem kobietą. więc istnieją i niskie i średnie i wysokie i tak już jest. a jak chcesz wiedzieć dlaczego tak się dzieje, że ludzie są coraz wyżsi wystarczy poszperac w google: http://natemat.pl/73649,od-naszych-pradziadkow-jestesmy-wyzsi-srednio-o-11-cm-co-dalej-i-dlaczego-nie-mozna-rosnac-w-nieskonczonosc mi sie akurat nie urosło

Gość gość
Nie nie przeszkadzają mi, ciekawiło mnie tylko czemu tak się dzieje...to wszystko.

Gość gość
A poza tym kobiety powyżej ok.170 cm to beda chcialy faceta wyzszego od ciebie wiec nie masz sie czego bac ;)

Gość gość
autor jak zobaczył takie stada "mutantów" to sie boi, że się na niego rzucą i zgwałcą :P jak od niego większe to może i silniejsze :O

Gość gość
wydaje mi się, że zawyżasz swój wzrost jak wielu facetów. znam takich co twierdza, że mają 180, a dziwnym trafem są ode mnie niżsi jak jestem w płaskich butach, a mam nędzne 174 cm:D gdybyś rzeczywiscie miał tyle, to był byś przytłoczony co najwyzej przez facetów, a nie kobiety, bo sama z moim 174 plus wygodne obcasy 5-7 cm jakie najczęściej noszę jestem wyzsza od zdecydowanej wiekszości kobiet..