Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin28lat

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Marcin28lat

Czy mogłabyś byc w związku z facetem na wózku i dlaczego ?

Gość gość
może nieładnie z mojej strony, ale tylko w przypadku, jeśli ten wózek pojawiłby się już w trwajacym dobrym związku, albo małżeństwie Przykro mi, ale nie zwróciłabym uwagi na kalekę jako potencjalnego przyszłego partnera

Gość gość
a jakbys sie w atkim zakochala to pod kazdym wzgledem bylby dla ciebie idealny nawet ze na wozku nie mialoby znaczenia

Gość Marcin28lat
czekam na wasze opinie :)

Gość gość
skoro nie zwróciłabym uwagi na tę osobę, to "zakochania" by nie było. Nie jestem typem matki Teresy, sorry

Gość gość
nikt by cie nie pytal czy masz siewe wnim zakochac tak to dziala samiec alfa tez moglby byc na wozku np. po jakims wypadku

Gość gość
ale nie martw się, 9 na 10 kobiet lubi się "poświęcać" dla faceta. Kiedys zrobiono badania w rodzinach alkoholików. (sorry za przykład, ale chodzi o poświecenie) Jeśli facet jest alkoholikiem 9 na 10 żon i jego rodzina "leczy sie w AA razem z pijącym i wspiera go. Jeśli pije kobieta, 0,5 męża na 10, wspomaga. Reszta szuka nowej żony czy kobiety bez problemów...

Gość gość
jeśli np. bylby to moj facet ktory mial jakiś wypadek i został kaleką to tak, bym z nim była. Ale jeśli od samego początku by był na wozku to nie. matka teresa nie jestem jak ktos wyżej napisał. Zresztą bylam już z facetami, ktorzy mieli rózne choroby, takich do siebie przyciagam po prostu, i wszystkie związki sie rozpadly. Wole faceta normalnego.

Gość gość
Nie wiem czy powinnam sie wypowiadać w tym temacie ale...gdybym sie zakochała to dla mnie nie miałoby to wogole znaczenia. Liczy sie uczucie i tyle.

Gość gość
ale nie przejmuj się, na pewno kogoś znajdziesz. Pisalam keidys z niewidomym 40latkiem, który zmienial kobiety jak rekawiczki, jak mu się znudzila to wywalał ją z domu, nie chcial się z żadną żenić. I podobno on nigdy nie byl samotny, przechodzil plynnie ze starego związku w nowy związek. Nie wiem co te baby w nim widzialy. I podobno one byly zdrowe.

Gość gość
Wydaję mi się, że nie ale nigdy nawet nie poznałam kogoś jeżdżącego na wózku, więc bez doświadczeń mogę tylko sobie gdybać.

Gość gość
umyslem nadal bylby alfa a to ma najwieksze znaczenie

Gość Marcin28lat
miło, że piszecie :)

Jak pisała kobieta wyżaej, gdyby to sie stało po zakochaniu, to bym nei doeszła ale nie zwrciłabym uwagi na mężczyznę na wózku. Nie jestem opiekuńcza czy troskliwa, to raczej ja wymagam od faceta by był taki względem mnie, by skakał wokół mnie, zabiegał ...

Gość gość
czyli az tak zle

Gość Marcin28lat
nie musicie się aż tak tłumaczyć :)

Gość gość
aska a jakbys ty bylaby na wozku to co

Gość gość
Zdarzyło mi się zawiesić oko na mężczyźnie na wózku. Był żywiołowy i przystojny, ale... z kobietą :)

Gość gość
facet musi czyms imponowac kobiecie. na wozku sparwnoscia nie moze, wiec musialby byc faktycznie bardzo dobry w jakiejs dziedzinie- np naukowej .

Gość gość
czyli 2 do 2 zobaczymy co odpowie fiku

Gość Marcin28lat
:)

Gość gość
i nikt by juz ci nie dal szansy bo nie zakochal sie przed wydarzeniem co spowodowalo ze jestes na wozku czyz nie?

Gość gość
ale niektorzy bez tych sprawnych nog dostali te szanse

uważam ze na wózku miałabym większe szanse, byłabym taką, którą można sie zaopiekować i która jest posłuszna i takei tam