Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic ??????

Polecane posty

Gość gość

hey , mam 23 lata jestem ratownikiem medycznym pisze tutaj poniewaz musze sie wygadac , a przed przyjacielem trudno mi kiedy on teraz jest szczesliwy bo zostanie ojcem. Moja dziewczyna ma 19 lat i jestem chora ma nowotwor , 3 miesiace temu zmarl moj przyjaciel a miesiac po nim moj tata rowniez na nowotwor zostawil mnie , moja mame i moja mala siostrzyczke (2latka) . Moja dziewczyna duzo sie wycierpiala juz. Kazdego dnia stara sie byc usmiechnieta przy mnie kiedy mnie nie ma blisko placze. Nie wiem co robic.. chce jej pomoc bo bardzo ja kocham jest dla mnie wszystkim . Kurcze jeszcze moja byla ktora nie chce dac nam spokoju bo twierdzi , ze nie moze zyc beze mnie i do tego nęka mnie a co gorsze moja dziewczyne. Jest ona w ciazy i twierdzi , ze to moje dziecko , ale ja wiem , ze nie bo kiedy zaszla juz wtedy nie bylismy razem , a ona spotykala sie z innym . Wmawia mojej dziewczynie, ze to moje , a ona jest chora i nie moze sie denerwowac.Bardzo kocham ja i wierze , ze razem pokonamy jej chorobe. Tylko co robic z byla ?? Z gory dziekuje za odpowiedzi !

Gość gość
porada terapeutyczna dla kogo ci sie marzy? dla ciebie, twojej bylej twojej obecnej twojej przyszle twoich dzieci j czy moze dla onkologa?

Gość gość
chodzi mi tylko o porade co robic z tym wszystkim.

Gość gość
Wziąść na klate. Na kim ci zależy? Na byłej czy dziewczynie???

Gość gość
oczywiscie ze na obecnej . do tamtej juz nic nie czuje.

Gość gość
Skolo na byłej ci nie zalezy to powiedz jej to dosadnie i ja olej. Jaki masz problem? Nie umiesz się pozbyć ex?

Gość gość
mowilem juz jej to tyle razy. ona i tak swoje. nie daje spokoju. przychodzi do mnie do pracy do bylej do domu. ciagle ona.

Gość gość
Tak naprawdę to chyba nie chcesz się jej pozbyc

Gość gość
niby dlaczego ? mam wazniejsze problemy na glowie niz ciagle zwracanie jej uwagi.

Gość gość
nie zwracaj na nia uwagi .