Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roukola

Wartościowa książka dla 12latki. Czy ktoś coś poleci?

Polecane posty

Może znacie jakieś pozycje, które nadawałyby się dla 12 latki? Chodzi mi o książki traktujące o przyjaźni, rodzinie, uniwersalnych, ponadczasowych wartościach.

Gość gość
ksiazki warte sa tyle co papier na jakich je wydrukowano 🖐️

Gość gość
cała seria o Ani z Zielonego Wzgórza

Gość gość
nigdy nie uprawiam seksu na pierwszej randce zawsze robie to przed nia 🖐️

Gość gość
lub Małgorzaty musierowicz

Lenka, dziękuję! Zawsze można na Ciebie liczyć :) Wygooglowałam, to jest chyba to, czego szukam :) Dziękuję!!

Gość gość
może jeszcze książki Nicolasa Sparksa. Najlepiej znajdz listę 100 książek które trzeba przeczytać i czytaj wszystkie.

Gość gość
Oskar i pani Róża.

Gość gosia gosia
Na pewno warto polecić książkę "Skąd właściwie wiemy, jaki jest Bóg ?" (Maike Lauther-Pohl Prószyński i S-ka) dla dzieci idealna jeżeli ktoś docenia wartości religijne. W Matrasie jest teraz na przedsprzedaży, bo premira jes dopiero w kwietniu http://www.matras.pl/skad-wlasciwie-wiemy-jaki-jest-bog.html

Każdy z was miał kiedyś 12 lat i pamięta jak to wtedy było - dopadła nuda i nie wiadomo co było wtedy ze sobą zrobić hihi Ja kiedyś też tak miałam no i się zapytałam mamy co robić a ona mi powiedziała, żebym sobie jakąś książkę przeczytała a ja nie miałam żadnej ciekawej(znaczy się były w biblioteczce) ale mi się okładki nie podobały. TO na następny dzień mi mama kupiła Harrego Pottera, którego przeczytałam od deski do deski

Gość gość
"Herbata szczęścia" Agnieszka Grzelak. Jeśli podobał ci się Harry Potter na pewno będziesz zachwycona.

Seria Harry'ego Pottera... Seria ,,Magiczne Drzewo"... Książki Małgorzaty Musierowicz , bynajmniej ja ****ardzo lubiłam jak miałam tyle lat... też bardzo chetnie czytałam serie Domek na Prerii, jeśli chodzi o takie wartości, które każda dziewczynka powinna znać to dobry przykład ... :-)

Gość gość
seria Percy jackson harry potter

No tak ja w wieku 12 lat pierwszy raz się właśnie zetknęłam z tą no jak wiecie książką Harry Potter i zdecydowanie mi się bardzo mocno spodobała : ) jeśli chodzi o mnie to po prostu bardzo jeszcze lubię taką książkę jak właśnie po prostu dla takich 12 latków jak Władca Pierścienie też bardzo fajna fantastyka.