Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamelka23

Znalazłam fajne mieszkanie dla siebie IDEALNE ale nie mam teraz zdolności kredyt

Polecane posty

Gość lamelka23

Wzięłam kredyt na samochód - chciałam wyrobić sobie historię kredytową. Mam 23 lata. Pojawiła się właśnie oferta sprzedaży świetnego, taniego mieszkania, w dobrym punkcie z niskim czynszem. Rata kredytu z czynszem wyniosłaby mnie max 800 zł. Niestety jestem zablokowana Wrrr. Jeszcze 3 lata.

Gość gość
co zrobić, pech

Gość lamelka23
Po prostu się pomyliłam, źle oceniłam sytuację 2 lata temu, myslałam że nie mam szans na kredyt większy a jednak dostałam, kupiłam autko i kilka potrzebnych rzeczy. Teraz widzę, że bez tego autka i tych rzeczy bym sobie spokojnie poradziła, mając to mieszkanko. Co zrobić :) Chociaż wiem, że za te 3 lata dostanę następny kredyt.... Może uda mi się szybciej spłacić. Taki mam zamiar. Na wiosnę chcę 5 000 wpłacić na poczet kredytu, obniży mi się rata. Będę pół roku do przodu :)

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
a ile kosztuje to mieszkanie? ja też właśnie 2 tyg temu kupiłam mieszkanie w idealnej lokalizacji w całkiem sporym mieście 37 m2 za 150 tyś zł.

Gość lamelka23
Mieszkanie kosztuje 130 tys, 38 m2, w samym centrum miasta. Może nie ma tego złego :) za te 3 lata będę miała studia skończone i być może wybiorę inne miejsce do zamieszkania. A kredyt wiąże na lata wiec lepiej dobrze przemyslec