Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia8885

kocha i boi sie

Polecane posty

hej ostatnio spotkalam sie ze swoim byłym chłopakiem,ktory ma juz dziewczyne dwa lata ,znalazl ja od razu jak go zostawilam , powiedzial mi ze dalej mnie kocha ze ona to tylko taka przykrywka zeby o mnie nie myslec ,i ze taka jak nasza milosc zdaza sie raz w zyciu , jakby wiedzial ze juz go nie zostawie to by do mnie wrocil , ja go lkocchalam ale bylam niedojzala do zwiazku i zrozumialam to dopiero jak go stracilam, teraz powiedzial swojej dziewczynie ze bedzie ze mna utrzymywal kontakt i musi sie z tym pogodzic , co to znaczy ? czy jest jeszcze szansa zebysmy ze soba byli ? czemu nie potrafi zerwac z tamta dziewczyna

Bo teraz on jest niedojrzały. A może jest podwójnym agentem? Chce złapać dwie sroki zamiast skupiać się na jednej. Może też robi to z zemsty, bo go rzuciłaś?

Gość gość
To że on sam nie wie czego chce i jest niedojrzały, nawet jeśli wrócicie do siebie to skąd wiadomo że za jakiś czas on nie powie do byłej że powrót do ciebie to pomyłka albo ty znowu go zostawisz.Albo jest się z kimś na maxa albo wcale a wracanie do byłych to kompletna bzdura ponieważ niedojrzałość nie ma nic wspólnego ze zrezygnowaniem z miłości!!Ja całe życie nie brałam nic na serio nie podchodziłam poważnie do związkowa gdy spotkałam obecnego swojego mężczyznę z którym jestem zaręczona wszystko inne przestało mieć znaczenie

Gość gość
A ja go popieram. Lepiej miec cztery dziurki do zabawy niz dwie :D