Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy owulacyjne pytanie do kobiet, które mają doświadczenie z testami

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych. Jeśli test pokazuje dwie kreski, ale testowa jest słabsza od kontrolnej, to wiadomo - negatyw. Zastanawiam się tylko, czy jeśli już pojawi się ta druga kreska (nawet blada) tzn., że dni płodne już się zaczęły? Czy może taka blada kreska jest cały czas? Pytam, bo jestem zielona w tym temacie.

Gość gość
to zależy, bo są testy, na których zawsze pokazują się dwie kreski, a są takie, gdzie ta testowa pokazuje się wyłącznie przy skoku piku LH

Gość gość
19.03 a od czego to zależy? Które testy pokazują cały czas drugą kreskę a które nie? Mój test to facelle z rossmanna o czułości 25.

Gość gość
Ja mam doświadczenie Wydałam majątek na testy firmy clearblue i nie zadziały mi choć pokazywały owulację. Po wydanym majątku wkurzyłam się i nie dałam ani grosza na te kretyńskie testy . Nie minęły 2 mc.a ja bez testów zaszłam w ciążę. Nie polecam szkoda kasy.

Gość gość
up

Gość gość
to zalezy od tego, jakie testy kupisz, na ogół na odwrocie opakowania masz skróconą instrukcję, ale ja też nie polecam testow owulacyjnych- szkoda pieniędzy, a bywają zawodne