Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest bardziej przystojny Brad Pitt czy Johny Depp?

Polecane posty

Gość gość

i dlaczego?

Gość gość
zaden obaj niscy, z twarzy nijacy ble

Gość gość
a kto to jest?

Gość gość
Kobiety mają zbyt wygórowane wymagania. Dla nich przystojny będzie jedynie czuły i wrażliwy komandos, który jest napakowany jak Vin Diesel, wysoki jak Marcin Gortat, sławny jak Brad Pitt i bogaty jak przeciętny polityk.

Gość gość
Mnie się kiedyś wydawało, że Johnny jest wyjątkowy, szanuje fundamentalne wartości, rodzina, dzieci, wierność i przez to był dla mnie atrakcyjny, miał "to coś" , a odkąd zostawił partnerkę dla młodszej zrównał się poziomem z innymi facetami. Wydaje mi się nawet lekko obleśny. Za to Brad to w ogóle nie mój typ urody.

Gość gość
Jak Brad Pitt Wam się nie podoba to nie wiem kto Wam się może podobać. Może kiedyś amerykańscy naukowcy zrobią zdjęcie jakiegoś faceta, który podobałby się większości kobiet?

Gość gość
Gdy byłam małolatą to obaj na równi, Brad Pit podobał mi się w wersji długowłosej w pięknym filmie "Wzgórza namiętności" - dobrze pamiętam tytuł?? Chyba tak. A teraz z tych dwóch to zdecydowanie Depp. Uważam jak na faceta w tym wieku nadal nieźle się trzyma.

Gość gość
mimo iż wolę brunetów to jednak brad pitt ❤️ jasne oczy u faceta kreca mnie bardziej niz kolor wlosów ;)

Gość gość
Ja pisałam wyżej, że Brad nie w moim typie. Z aktorów np. Dorociński jest baardzo mi się podoba ^^

Gość gość
Przecież i tak wiadomo, że najlepszym materiałem na męża jest Warren Buffet, Pitt czy Depp są dobrzy tylko na szybki numerek.

Gość gość
Nooo, z polskich mnie też Dorociński:) Oprócz tego że przystojny to wydaje się fajnym facetem, normalnym, ceniącym rodzinę, nie rozmieniającym się na drobne jak niektórzy koledzy po fachu...

Gość gość
Oni są generalnie "przepromowani".. Wzrost tu nie ma nic do rzeczy. Co z tego ze niski, wazne, że na twarzy ciekawy. Ciekawszy Johny Depp

Gość gość
Depp jest niski? Depp jest o 1 cm poniżej średniej wzrostu.

Gość gość
178 to jest wysoki :) mój tato miał tak w dowodzie,a ma tyle samo :D

Gość gość
Uważam że Brad Pitt to ciapa po całej linii :P W większości facetów można odkryć to unikalne "coś", a reszta to właśnie takie ciapcie bez charakteru. Uważam też, że jest złym aktorem, starał sie na początku, potem to już taki pewniaczek, ze za pierdnięcie miliony mu płacą. Ostatnio miał małą rolę w jakiś dramacie i jak wszyscy zagrali okej, tak tylko jego wzruszenie było sztuczne jak naciągnięta twarz jego żony :P

Gość gość
żaden mi sie nie podoba, ale jesli juz to brad pitt bo chyba jest wyższy. depp to taki kurd**el ale mniemanie ma o soebie jak z kosmosu. Kiedys widzialam jego zdjęcie jak szedl obok innego mniej znanego aktora. Tamten wysoki, przystojny, a depp przy nim jak krasnal. Nie rozumiem fenomenu tego goscia.