Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROLNIK SZUKA ŻONY. Panowie dziś jadą poznać rodziny swoich wybranek

Polecane posty

Gość gość
Przezywa fragment powyższego programu kręconego w muzeum z ciuchciami ;) jak sądzę

Gość gość
Kto? :-) przecież nie widzę.

na ch*uj ją postawili na torach jak nie sprawdzili rozkładu. Pie*rdole ten program to jakaś amatorszczyzna:O

Gość gość
"abo" one nie jeżdżą już tylko stoją na bocznicy :D

mówie o tej co na końcu coś pie*rdoliła bez sensu. Myślałem, że ja pociąg pie*rdolnie bo stała na torach a tu ch*uj:(

a sie już nastawiłem a tu takie rozczarowanie.:( to zbyt trudne dla mnie nie bede tego więcej oglądał

Gość gość
Tak:-) to nie na Twoje nerwy.

Gość gość
juz mozna obejrzec w necie

Gość gość
Na dwójce zaraz będą mordować, to sie przełącz na film o 22.40

Gość gość
powinni sprobowac

to nie chodzi o mordowanie tylko o tragizm sytuacyjny i takie tam romantyczne sprawy:(

Gość gość
Ja bym wolała orgazm sytuacyjny :P

Gość gość
Moim zdaniem żadnej parze się nie uda... - Grażyna jest rozrywkowa, pełna życia, artystka a Stanisław taka memeja, nawet sie ogolic nie potrafi porządnie, gada gada a w tej gadce pustka. - Ewa chce koniecznie juz związku i ślubu, a Grzesiek mam wrazenie, ze nie chce w ogole związku - Natalia i Paweł, czytalam ze on sie zglosil do programu by sie wypromowac i za rok chce startowac w wyborach - Kasia i Zbyszek chyba do siebie nie pasują, do tego ona ma jakis dziwnych rodzicow, wygladali na niezadowolonych, Kasia nic nie powiedziała rodzicom ze byla na wsi - Anka i Adam, ona jest bardzo fajna, taka prosta wesoła, prawdziwa szczera osoba, a Adam chyba tez nie wie czego chce

Gość gość
Oj Adam, Adam...zebys nie spieprzył...

stasiu okazał sie równie dobry jak lokomotywa i związek umarł śmiercią...Naturalną:D

Gość gość
Gdy Stasiu wybieral partnerkę miało sie wrażenie, ze uczestniczki sie modlą"tylko nie ja, tylko nie ja!" :D

no i wybrał te, która najgorliwiej się modliła bo to żarliwy katolik jest:classic_cool:

Gość gość
Gameover na reżysera w następnej edycji :-D oj by się działo...

Gość gość
No to nici ze ślubu :-(

natalia zniszczy związek z pawłem zazdrością. Będzie mu wiecznie wypominała, że poświęca im więcej czasu bo mają ogromne wymiona:(

Gość gość
Moim zdaniem żadnej parze się nie uda... - Grażyna jest rozrywkowa, pełna życia, artystka a Stanisław taka memeja, nawet sie ogolic nie potrafi porządnie, gada gada a w tej gadce pustka. - Ewa chce koniecznie juz związku i ślubu, a Grzesiek mam wrazenie, ze nie chce w ogole związku - Natalia i Paweł, czytalam ze on sie zglosil do programu by sie wypromowac i za rok chce startowac w wyborach - Kasia i Zbyszek chyba do siebie nie pasują, do tego ona ma jakis dziwnych rodzicow, wygladali na niezadowolonych, Kasia nic nie powiedziała rodzicom ze byla na wsi - Anka i Adam, ona jest bardzo fajna, taka prosta wesoła, prawdziwa szczera osoba, a Adam chyba tez nie wie czego chce Zgoda w większości poza Kasią i Zbyszkiem, bo u coś może być też. Ta dziewczyna jest skryta, z rodzicami nie ma kontaktu, chyba dla tego że starszymi ludźmi, ze znajomymi w pracy tez mało co żyje. Jest samotniczka, nigdy nie miała chłopaka, ale Zbyszek ją otwiera. Myślę, że cos z tego będzie.

Gość gość
Dlaczego cytujesz czyjegoś długiego posta, by dopisać pod nim dwa wlasne zdania? Nie lepiej poprzestać na własnych słowach?