Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 37 latek , ja 22 lata

Polecane posty

Gość gość

Do dzis nie wiem dlaczego zdecydowalam sie na ten zwiazek. Zawsze chcialam miec starszego, moja podswiadomosc tak mi mowila. Po 4 letnim zwiazku z chlopakiem starszym o 2 lata mialam dosc tego gowniarstwa. Moze bylam dojzalsza...nie wiem. Dzis jestem z 37 letnim facetem , o jego zawodzie juz nie wspomne bo to jakis koszmar, ale jest mi z nim wspaaaaniale. Jestem dziewczyna o nieprzecietnej urodzie . Odrazu podkresle ze nie lece na jego kase bo jej az tyle nie ma . Zakochalam sie jak wariatka w wikarym ! A przy okazji rozkochalam jego do szalenstwa. Jestem pokrecona. !

Gość gość
ale on to tez gowniarz, bo dojrzaly 37 latek szuka sobie 30-35 latki a nie az o tyle mlodszej dzi\vy

Gość gość
co to jest te 15 lat znam takich

Gość gość
praktycznie moglby byc jej ojcem. wg mnie to przesada, jakby on byl na poziomie to by szukal sobie kobiety po 30tce, a nie prawktycznie nastolatki; jak dla mnie on leci na twoje mlode cialo i chce sie dowartosciowac ze wyrwal mloda doope. Jakbys miala 35 lat to pewnie nawet by na ciebie nie spojrzal. A Ty sie debilko cieszysz nie wiem z czego? Dowiedz sie lepiej ile on mial bylych i żeby sie przebadal bo cie na bank syfem zarazi podstarzaly ru\chacz

Gość gość
to nic dziwnego ze facet po 30-stce chce dziewczyny w wieku studenckim

Gość gość
zawsze mężczyzna miał młodszą kobietę. Związki równolatków to jakaś nowomoda. Najpierw wymyślają, a potem się dziwią, że teraz pełno rozwodów. 15 lat to nie idealnie ale do przełknięcia.

Gość gość
majac 15 lat poznalam 30 latka teraz mam 26 i ciagle jestesmy razem mamy roczna coreczke , tak ze nie jest do konca powiedziane z ta roznica wieku