Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uszkodzenie ciała

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Piszę ponieważ miałam ostatnio przykre zdarzenie.Wraz z partnerem i naszym 20 miesięcznym synkiem udaliśmy się na pierwsze urodziny do bratanka mojego partnera.Była to niespodzianka więc nie zapowiadaliśmy się.Na miejscu drzwi z bratankiem na rękach otwarła jego mama czyli bratowa.Na wstępie oznajmiła że jest sama,że sobie nas nie życzy i mamy wypieprzać - przepraszam za słownictwo.W między czasie jak ona to wypowiadała nasz synek wszedł do przedpokoju mieszkania a ja jak to mam w zwyczaju zawsze zabezpieczam tyły za synkiemwgięc wstawiłam prawą nogę w razie gdyby go zachwiało.Matka bratanka dalej krzyczała że nie życzy nas sobie my do niej ze tylko życzenia maleństwu złożyć chcemy.Ta dalej w chiseri złapała za klamke i z impetem chciała zamknąć drzwi wogóle nie mając na uwadze że na lini zamykających sie drzwi stoi nasz syn.Moja noga która była w mieszkaniu zblokowała drzwi przed nagłym zamknięciem przy okazji uratowała naszego syna.W efekcie skończyłam z mocno uszkodzonym kolanem,naciągniętymi ścięgnami i na 14 dni z szyną gipsową i zakazem zginania kolana.Zgłosiłam to na policji co mi ta bratowa zrobiła.Co jej za to grozi?dodam iż dzięki temu nie mogę kontynuować poszukiwań pracy no bo jak z taką nogą i że grozi mi rehabilitacja.Co moge zrobić żeby ona za to odpowiedziała? Dzięki za pomoc:-D

Gość gość
fajna rodzinka, po co tam chodzisz gdzie cie nie chcą?

Gość gość
Patologia :( Wybacz, ale nie miesci mi sie to glowie. Skoro twoja bratowa zachowuje sie niczym ulicznica to po jakiego groma to poszlas???! :( I nie otwarla, tylko otworzyla. I nie chisteria, tylko historia. No patologia jak nic :(

Gość gość
histeria

Gość gość
ja Was proszę o pomoc a wy mnie oceniacie za ortograficzny błąd przepraszam :/-poszliśmy po to bo dziecko nie jest winne ze ma głupia matkę,po za tym oni pamiętali o roczku naszego syna wiec dlaczego ja mam być prostacka i wysłuchiwać potem ze nawet życzeń nie złożyliśmy,po za tym zależy nam żeby dzieci się widywały Wierzcie mi przy tym patologia to naprawdę coś normalnego! Ponawiam prośbę o pomoc w temacie Dziękuję

Gość gość
domagaj się odszkodowania a nawet renty

Gość gość
a co ma jej grozić? wlazłaś do jej domu to jest naruszenie miru domowego popracuj nad ortografią, ciołku

Gość gość
Nic jej nie grozi. To było wtargnięcie z twojej strony.

Gość gość
bratowa jak cwana to wezmie adwokata i podciagna to jako wtargniecie do mieszkania.Twoj maz nie jest wiarygodnym swiadkiem,sama rozumiesz dlaczego.

Gość gość
nie słuchaj bredni, że to wtargnięcie z Twojej strony, nie żyjemy w Ameryce. zbieraj wszelką dokumentację medyczną, sąd pewnie zasądzi odszkodowanie, jeśli uraz uniemożliwia Ci pracę to być może nawet rentę

Gość gość
nie byliście zaproszeni i w momencie zdarzenia był jasny komunikat, że jesteś niepożądanymi gośćmi. Życzę powodzenia w wyrywaniu odszkodowania :D Żeby tylko ci się zwróciła kasa za sądzenie sie, bo czarno to widzę.

Gość gość
trzeba było ją uprzedzić, że przyjdziecie, ja też nie lubię jak ktoś mi się bez zapowiedzi zwala, jeszcze widać, ze za wami nie przepada a się wpraszacie:D a roczne dziecko i tak nic nie rozumie, więc żadnej przyjemności mu nie zrobiliście, zenada

Gość gość
gra niewarta świeczki

Gość gość
ja bym ci tego kulasa do końca przetrąciła a smarkacza ze schodów spuściła

Gość gość
gdybyście przeczytali uważnie co napisałam to nie napisałam nigdzie ze weszłam do mieszkania tylko za progiem była moja noga żeby syna od tyłu asekurować bo czasami lubi nim zachwiać.A partner nie równa się mąż więc bardzo proszę o uważne przeczytanie treści jaką zamieściłam i nie pisać bzdur. dziękuję

Gość gość
Poniosłaś obrażenia? Domagaj się odszkodowania! Pomożemy Ci je uzyskać! premium-me.pl Skontaktuj się z Nami! Nie zostawimy Cię samej!