Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bluberry0147

Sprzeczność

Polecane posty

Moje życie to od kilku lat jedna wielka sprzeczność. Kocham mojego chłopaka i uwielbiam seks z nim, jednak jestem też katoliczką , chciałabym żyć w zgodzie z kościołem i być spełniona , ale to jest niemożliwe , nie chcę jeszcze brać ślubu ale nie ukrywam że nie potrafię zrezygnować z seksu nawet gdy po mszy wpadnie mi do głowy taki pomysł, wystarczy że chłopak zacznie mnie dotykać a już robię się wilgotna i proszę go o to aby we mnie wszedł... męczy mnie to

Gość gość
Sory możesz się poczuć oburzona ale religie są ograniczone!!!

Gość gość
A kościół to niepotrzebna instytucja która nakręca tylko na kasę spojrzeć wystarczy na księży pedofile i zboczeńcy

Gość gość
Sprawa jest taka : Kościół i religia to wymysły starodawne. Przystosowane do innych czasów, ale jednocześnie uznające swoje reguły za moralnie właściwe. Stąd próby "modernizacji" niektórych aspektów na siłę są zakłamaniem. Sprawa jest prosta. Kochasz chłopaka? I potrzebujesz jego bliskości w ten sposób? Zaspokajasz więc potrzebę fizyczną i duchową. Jeśli dojdziecie do etapu narzeczeństwa (Jezus nie potępiał narzeczonych uprawiających miłość), to macie grzech lekki. Jeśli się rozejdziecie, to jest to grzech główny - żądza. W obu wypadkach wiesz jako katoliczka co musisz zrobić. Ja nie jestem katolikiem, więc Cię nie potępię.

nie przesadzaj nie każdy ksiądz to pedofil i zboczeniec, po za tym Bóg istnieje wiem to na pewno, a Kościół to jego światynia

Gość gość
Bo jesteś kobietą Uczucia wyższe i duszę zyskujesz zostając matką. Do tego czasu jesteś gorsza niż zwierzę. U mężczyzn seks jest potrzebą fizyczną w tym wieku. U kobiet jest tylko luksusem jeśli uprawiają go z kimś dobrym. Nie potrzebują go jeśli nie są z jakimś z******tym kochankiem albo kimś kto jest mega przystojny. Do przeciętnych facetów w ogóle się nie dobierają a na myśl o seksie z brzydkim chce ci się żygać. Chłopak jak za długo nic nie mógł zrobić to fizycznie go goni do każdej kobiety, jest usprawiedliwiony. A ty grzeszysz chęcią luksusu bo chłopak Ci daje przyjemność której nawet nie potrzebowałabyś gdybyś była z kimś mniej seksualnie uzdolnionym lub przystojnym. Zwierzę i d*****.

Gość gość
A widziałaś tego boga że wiesz na pewno?A mało to było i jest nawiedzonych popaprańców którzy uważają się za bogów?

dziś nie widziałam ale "błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli". Wiem, że Bóg istnieje, modlitwa często pomaga mi w trudnych sytuacjach i nawet po wielkiej tragedii która się wydarzyła w moim życiu nie zwątpiłam w Boga, nie krytykuję niewierzących więc proszę również nie krytykować mnie