Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

No GAY Tinky Winky

Laseczki czy to prawa że lubicie wielkie penisy

Polecane posty

Gość gość
no na pewno prawą masz umieśnioną :P

Gość gość
Ja lubię tylko powyżej 17 cm, maluchy nie mają szans oglądać moich tzyców http://odu.pl/41xw

Gość gość
Kobieta jest w stanie sprzedać miłość, wierność, i uczciwość małżeńską i zrobić komuś krzywdę na całe życie nawet nie za dodatkowe 10 centymetrów... ale za dodatkowe 2.

Gość gość
nie wielkie,ale takie srednie 18 cm do 20 max ,jak najbardziej ,ale nie mniejsze niz 17 cm.

Gość trololo23
Nie okłamujmy się, w Polsce wielkość penisa waha sie między 12-18cm we wzwodzie. Mało kto ma więcej i mniej. Kobieta nie potrzebuje dużego penisa, szczególnie młoda, bo jest ciasna i może jest to sprawiać dyskomfort, a nawet ból. Niestety Panowie nie maja umiejętności, a to jest najważniejsze. Dbacie o siebie i swoja przyjemność, zapominając o długiej grze wstępnej, (tzn. ok. 30 min. a to klucz do sukcesu, bo dobrze rozgrzana kobieta, jest bardziej spragniona i szybciej dojdzie bo będzie jej przyjemnie) namiętności i czułości, a czasem o tym żeby być silnym bezwzględnym mężczyzną i ostro wziąć swoją kobietę, tego właśnie pragniemy. Więc przestańcie zrzucać winę na wasze wacki i się tym przejmować, bo to nie ma praktycznie żadnego znaczenia, tylko kobieta która nie ma pojęcia o seksie będzie mówić, że lubi takie 20cm, bo nie wie, że takie w rzeczywistości nie istnieją praktycznie. Ćwiczcie praktykę, słuchajcie swoich kobiet, pytajcie je czego pragnął co lubią i rozmawiajcie z nimi o seksie, a gwarantuje wam sukces i przyjemność dla waszych kobiet, a dla was satysfakcje i równiez przyjemność.

Gość gość
Ale jakbyś spotkała takiego z 20 centymetrowym, a twój aktualny chłopak miałby 14, a największy w życiu 17 to albo byś zdradziła w dwa tygodnia albo fantazjowała o nim przy orgazmach dwa lata, nie oszukujmy się. Bo "nigdy takiego nie miałaś" i "ciekawe jak to jest zrobić to z prawdziwym ogierem".

Gość gość
Mialam takie od 14-22 cm. Przyznam ze osobiscie lubie takie 18-20

Gość trololo23
Mój obecny partner ma 17 cm. Ale tak właściwie to nie liczy się długość, bo kobieca pochwa ma ok. 10 cm, a liczy się grubość jak już coś, a na to mój partner tez nie narzeka, bo ma grubego penisa, jest grubszy niż mój nadgarstek, a jednak wolałabym żeby był cieńszy, bo właśnie często odczuwam dyskomfort, bo jest po prostu duży, a ja ciasna, a przy wkładaniu chodź bym nie wiem jak była podniecona to i tak zawsze boli, przechodzi po chwili dopiero, więc nie mów mi, że bym zdradziła dla większego, bo nie ma takich szans, żeby chyba jeszcze bardziej mnie bolało, pomijając już fakt miłości i moralny zdrady.