Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból..

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 19 lat i od dłuższego czasu (co jakiś czas kłuje mnie pod lewą łopatką) będąc u lekarza powiedziałam mu o tym stwierdził że to z nerw... Owszem jestem bardzo nerwowa i wszystko mnie wkurza. Gdy pojawia sie ten ból i prostuje sie zaczyna mnie również kłuć w klatce mniej więcej po środku, bardzo proszę napiszcie co o tym sądzicie może ktoś z Was również baryka się z takim problem... Pozdrawiam

Gość gość
dodam jeszcze że kiedy byłam młodsza przesiadywałam w różnych dziwnych pozycjach przy komputerze więc czy może być to od kręgosłupa ?

Gość gość
Mam to samo od 6 lat i jakoś żyję. "dodam jeszcze że kiedy byłam młodsza przesiadywałam w różnych dziwnych pozycjach przy komputerze więc czy może być to od kręgosłupa ? " Jakbym siebie czytał, tak, jak najbardziej tak.

Gość gość
troche mnie pocieszyłaś bo dziś mnie strasznie boli i przestraszyłam się... A byłaś gdzies u lekarza dał ci coś jakieś ćwiczenia maść cokolwiek ?

PocieszyłEM. Nie ma na to żadnej maści i trzeba nauczyć się z tym żyć. Istnieje spora szansa że ból zaniknie po okresie dojrzewania tj 20-25 lat (ja mam je coraz rzadziej). Mimo wszystko wizyta u lekarza mocno wskazana by wykluczyć skoliozę/ucisk żeber lub inne schorzenie.

Gość gość
no może przejdę się w najbliższym czasie... dzięki ci bardzo :D