Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku!!

Polecane posty

Gość gość

Moj maz wyjawil ze ma fantazje zbic mnie paskiem i spytal co ja na to. Czy on jest jakims sadysta??!! Zboczencem??!! Jestem zrozpaczona... kilka miesiecy po slubie z kim ja sie zwiazalam

Gość chwileczka mała
to normalne , tu na cafe wszyscy tak robią i tego szukają :)

Gość gość
targuj sie ,powiedz ze za bicie bedziesz mu w tylek miotle wkladala

Gość gość
zboczek

Gość gość
Ale mnie pocieszyliscie ;-(. Juz nie wiem co myslec. Serio twoja zona to lubi? Jak mozna lubic paskiem po pupie. Kilka razy w diecinstwie dostalam ale od meza? Juz pomijam bol ale ja bym sie chyba upokorzona czula. Bo moj maz mowi ze na gola pupe, "goly tylek" jak on powiedzial. Wy tez na gola robicie? Tobie nie przeszkadza ze sprawiasz bol? Mnie to najbardziej przeraza chyba. Ze jaki on bedzie do dzieci jesli lubi bic? I czy bedzie (gdybym sie zgodzila) tylko w takich sytuacjach bil albo czy nawet jak sie nie zgodze totez kiedys uderzy. A dotad byltaki czuly. Jak mozna sie tak kryc. Co jeszcze ukrywa?

Gość gość
Ja daję mojej zonie klapsy często a lanie od czasu do czasu.Najczęściej gdy sama o to prosi. Z raz w miesiącu prosi ;-). Ale jesli nie ma sama chęci a nawet cie przeraza?? to nie wchodzź w to. Nic na siłe. Obydwoje musi chcieć. Powiedz męzowi, że nie i koniec. Jak bedzie cie zmuszał to powiedz że ty jemu najpierw. Al ejesli cie nie zmusza to nie martw się tak czy jest sadystą. Ja mysle że nie jestem a czasem daję lanie żonie.

Gość gość
dobrze nowy pyta :-)

Gość gość
no w tej to raczej zona jest, on chce zlać ją czyli zone hehe A daj sobie złoic ten tyłek, gdybyś nie chciała to bys sie nie zastanawiała i nie pisała na forum tylko powiedziała, że nie chcesz. Chyba, że jesteś jakąś gówniarą i nowy ma rację