Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

York spadł z łóżka.

Polecane posty

Gość gość

Witam, moj 1, 5 roczny piesek spadł najprawdopodobniej uderzając sie w głowę. Obudzil mnie huk a gdy otworzylam oczy to piesek nie mógł utrzymać rownowagi i ciagle sie przewracal. W koncu polozyl sie przerażony i nie chciał podnieść. Nie reagował na smakołyki ani zabawki. Dalam mu chwilę bo wyglądał jakby byl w szoku. Łapki ma w porzadku, inne kosci raczej też. Po 20 minutach doszedł do siebie, je biega, skacze, reaguje na swoje imię. Nie wiem czy był to tylko niegroźny wypadek czy jednak powinnam udać sie z nim na wizyte do lecznicy mimo tego ze wszytko jest juz w porządku. Czy jest na forum może jakis lekarz weterynarii i mógłby mi coś poradzić? Z góry dziekuje za odpowiedz.

Gość wetetyniarz
Trzeba było spać spokojnie i nie wierzgać tak nogami to nie miałabyś teraz poblemu

Gość gość
Z psem się nie śpi! Pies ma mieć swoje legowisko.

Gość wetetyniarz
A co ja ci tera poradze jak już po ptokach. Przyjedź do lecznicy to psa nafaszeruje sterydami, bo mam w nadmiarze

Gość gość
Jak zwykle sami pomocnie i same świetne rady. Nie martw się na zapas. Obserwuj psa. Prawdopodobnie trochę się oszołomił po upadku (też mam yorka :). To najbardziej niezdarne psy na świecie)

Gość gość
Niezdarne nadpobudliwe i głupie W razie jakby co, to zastrzyki z wit b12, regenerują układ nerwowy

Gość gość
Przywiąż w lesie do drzewa

Gość gość
" Prawdopodobnie trochę się oszołomił po upadku " x też tak uważam, w pesymistycznym wariancie mogło się coś stać z układem nerwowym, może byś jednak zajrzała do weta