Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 abstraktyk

Kto pamieta Wergiliusza ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Rozdwojenie jazni czy tylko hipokrytyzm?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
lala.land - lala.land

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze poinformowana
Nie rozumi臋 o co wam chodzi, wi臋c przyznam si臋 szczerze, od 1-go Inaiz jest moj膮 pracodawczyni膮. Chodzi艂y艣my do jednej klasy, kilka tygodniu temu spotka艂y艣my si臋 na mie艣cie i to ona zaproponowa艂a mi t膮 prac臋, wszystko legalnie, nie jaka艣 艣mieci贸wka, przyznam, 偶e spad艂a mi jak z nieba, kasiunia jest mi teraz bardzo potrzebna, a praca jak na razie na luzie, mia艂am gorszych pacjent贸w i pracodawc贸w. Jak wspomnia艂am, z Inaiz znamy si臋 od czas贸w szkolnych wi臋c jest o czym powspomina膰, chocia偶 nie widzia艂y艣my si臋 tyle lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spotkalyscie sie po latach i pierwsze co ona zrobila to opowiedziala ci swoje zycie w detalach? A powiedziala ci tez ze zabrano jej prawa rodzicielskie do wlasnego dziecka?

Udost臋pnij ten post

Nie, nic o tym nie wiem. Jeste艣 pewna ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktos o tym pisal tu na forum. Poczytaj sobie. Zapytaj dlaczego juz nie odwiedza dziecka. Ciekawe co ci powie.

Udost臋pnij ten post

Wybacz, nie mog臋 sobie pozwoli膰 na zadawanie takich pyta艅, ja tylko s艂ucham, sama zosta艂am z c贸rk膮, szczerze m贸wi膮c, wola艂abym 偶eby zosta艂a z m臋偶em, to jego dziecko, kobiecie zawsze ci臋偶ej, jak ci膮gnie ogon za sob膮. Ona jest teraz wolna, chocia偶 szczerze m贸wi膮c nie zazdroszcz臋 jej. Ka偶dy pope艂nia b艂臋dy, ja te偶 偶a艂uj臋, 偶e pos艂ucha艂am rodzic贸w a nie zrobi艂am tego, czego chcia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to trafil swoj na swojego, tak trzymaj!

Udost臋pnij ten post

Wiesz, 偶e na 艢wi臋ta przyje偶d偶a z t膮 swoj膮 kobiet膮 i jej dzieckiem do Polski ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To Nezka ci wszystkie intymnosci opowiedziala a nie wie kiedy on przyjezdza do Polski? Bo tobie to po co to wiedziec?

Udost臋pnij ten post

Napisa艂am wyra藕nie 偶e na 艣wi臋ta. Ciekawa jestem tej kobiety, jeszcze w 偶yciu takiej nie widzia艂am, wsp贸艂czuj臋 jej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To raczej tobie mozna wspolczuc, uwierz mi :D

Udost臋pnij ten post

Czego ? Nie powiesz mi, 偶e kobieta z takim wzrostem to normalka. Widzia艂a艣 j膮 mo偶e, znasz j膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mungostka
Niejedna moze jej pozazdroscic, figure ma jak modelka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to jest normalka? Poogladaj sobie programy z modelkami i nie musisz jej ogladac. Czy ty naprawde jestes taka ograniczona? Scyzoryk sie w kieszeni otwiera na twoja glupote i polaczkowa ciekawosc. Urodzilas sie, wychowalas i zyjesz w zagrodzie, czy jak?

Udost臋pnij ten post

Nie twierdz臋, 偶e musi by膰 brzydka, tylko ten wzrost, przecie偶 to nawet dla m臋偶czyzny du偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i co z tego ze wysoka. Tobie nie musi sie podobac. On widac nie ma z tym problemu, moze go to wrecz kreci i jesli nawet nie jestes w stanie tego pojac (bo i nie musisz) to przynajmniej zostaw go w spokoju i uszanuj jego decyzje. A czy to wysokie, grube, male, garbate, itp...kobiety nie maja prawa byc szczesliwe? MAJA PRAWO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mungostka
To bardzo sympatyczna, mila i kulturalna osoba, tak jak i on, pasuja do siebie i to chyba jest powodem tylu hejtow. Zazdroszcza, ze ktos moze byc szczesliwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nic ze mila i sympatczna ale przeciez taka wysoka i juz Polaczki maja powod zeby kogos kogo nie znaja tu oceniac, zaszufladkowac, odwartosciowac. Bozzzzzzzze, widzisz i nie grzmisz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczesliwy ? W koncu przypomnial sobie, ze kiedys komus zrobil bachora, pewnie go sumienie ruszylo i teraz chce grac kochanego tatusia. Pojawi sie jakas bez dziecka to beda go widzialy jak swinia niebo a on bedzie szczesliwy po raz wtory.

Udost臋pnij ten post

Komu zrobi艂 dziecko ? Co ty pieprzysz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takiej szwabskiej lampucarze jak jezdzili na szkolne wymiany.

Udost臋pnij ten post

Niemo偶liwe, wiedzieliby艣my co艣 o tym. Chyba na haju jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On zadnego dziecka nie splodzil, przestancie w koncu p************.c Jakos nikt z jego najblizszych nic o tym nie wie, on sam tez nie, ale na forum co drugi wei脽 bescheid :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie znam szczegolow ale go podziwiam, to moje zdanie. Smierc ojca w tak mlodym wieku, opieka nad matka, dziewczyna po tylu latach wykreca taki numer, smierc zony i dziecka, teraz mamy. Czy to nie za duzo ? Przeciez on chyba nawet jeszcze nie ma 30 lat. Ja bym zwariowala, to nie jest normalne, ludzie dajcie mu spokoj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰uk
Nie ma tu troche boskiej sprawiedliwosci ? Zawsze mial co najlepsze, laske, bryke, praktyki no i praca. Niektorzy do dzisiaj haruja na pomywaku z dyplomem w kieszeni. Nie zazdroszcze mu, bo to typowy przyklad, ze hajs nie jest najwazniejszy. Dlatego zycze mu wszystkiego najlepszego z ta kobieta, nawet jak ma 3m, co komu do tego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma sprawiedliwosci boskiej. Nie taka nagroda nalezy sie jego mamie i jemu samemu za to co zrobili dla innych. Tak tylko moga myslec pisowskie mohery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mialam okazje poznac ich osobiscie. Nic tu sie nie zgadza. Piszecie brednie. Dajcie se czadu ludzie.

Udost臋pnij ten post

Pozna艂a艣 go osobi艣cie ? Gdzie ? Na Oktoberfe艣cie ? Marzenia 艣ci臋tej g艂owy !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fankahorka
Marzenia marzeniami, ka偶da by chcia艂a takiego mena

Udost臋pnij ten post