Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstraktyk

Kto pamieta Wergiliusza ?

Polecane posty

Gość gość
what?

Gość gość
Jak to mówia, jablko spada niedaleko od jabloni. Jego ojciec "przywiózl" matkę niemkę do Polski. My musieliśmy kuć slówka na pamięć a on dyskutowal z germanistka jaka forma (gramatyczna) lepiej oddaje sens treści. Oczywiśie po niemiecku. I o czym bylo z nim rozmawiać ? Nikt mu nigdy w niczym nie dorastal. Nawet dziewczynę zarwal o której wszyscy tylko marzyli. Dlatego nie dziwi mnie fakt, że zwiazal sie z Niemka. Poszedl w ślady ojca, bo prawdopodobnie daje mu to, co nie mogla dać żadna Polka.

Gość gość
czyli cipke w poprzek

Gość gość
To tylko w Polsce panuje zasada, ze facet musi zarabiac wiecej od kobiety. I co z tego, ze zarabia wiecej od niego ? Widocznie nie narzekaja na brak kasy i im to pasuje. Co za ciemnogrod !

Gość gość
Ale po co komu te wszystkie analizy? Jest jak jest, to jego zycie. Naprawde nie macie nic innego do roboty jak rozkminiac tu dlaczego on woli pomidorowke od ogorkowej :D :D :D Polska zasciankowosc, az na wymioty sie zbiera. Jak sasiad sobie zlamie noge to dopiero przestana o nim gadac jak inny zlamie sobie obie. Az mi czasem wstyd, ze tez jestem Polka.

Gość gość
Wiem, ze to pytanie padlo tu juz kilka razy ale moze ktos mi w koncu wytlumaczy, dlaczego jeden ma wszystko a drugi nic ?

Gość gość
A dlaczego zadajesz to pytanie wlasnie na tym topiku? Kto tu ma niby wszystko albo nie ma nic? Pojdz na wlasciwy temat.

Gość gość
No bo on ma wszystko a ja nic. Nawet dziewczyny nigdy nie mialem. Wiem, brzmi jak zazdrosc amoze wlasnie to jest zazdrosc ? Nie wiem czy to wszystko prawda co tu pisza, ale serce mi sie kraja, jak to czytam. Nie wiem czy chcialbym przez to wszystko przejsc bo to prawie jak nowela, ale chyba takie zycie lepsze niz praca, net, lozko, praca, net, lozko i tak w kolko.

Gość mungostka
A ja chcialabym im bardzo podziekowac a nie wiem jak. Myslalam zeby moze ich zaprosic na ciacho, kawe ale czy wypada ? Ta dziewczyna jest tylko jeszcze tydzien w szkole a potem kontakt prawdopodonie sie urwie. Co robic ?

Gość gość
10:31 Daj tej dziewczynce list dla mamusi od was, z podziekowaniem . Pewnie sie kobieta bardzo zdziwi bo wykonywala przeciez swoja prace i to dla niej oczywiste. Choc moze zle mysle. Jesli masz odwage to zaproponuj wspolna kawe i poczekaj na reakcje. Jeden lubi takie gesty, inny nie. Trudno wyczuc jak to przyjmie ta kobieta ale podziekowac zawsze mozna.

Gość gość
10,27 Ty naprawde uwazasz, ze on ma wszystko? Chyba masz powazny problem z postrzeganiem rzeczywistosci. Z boku zawsze wszystko dobrze wyglada.

Gość mungostka
Myslalam o ich obojgu, nie tylko o niej, on ma moze specyficzne poczucie humoru ale bardzo nam tym pomogl, przede wszystkim dlatego, ze rozmawial z nami po polsku, glosno, nie ukrywal sie z tym, to nas bardzo podbudowalo, nie czulismy sie gorsi chociaz prawde mowiac bylo nam lyso, ze nie wszystko rozumiemy. Podejrzewam, ze nawet nie przypuszcza, ona zreszta tez, ile im zawdzieczamy.

Gość gość
To przeciez mozesz w ten sposob podziekowac im obojgu. W czym problem. Z ta kawa to nie wiem, moze byc roznie przyjete. Moze zalicza cie do kategorii "ta ciekawska". To w koncu ty jego znasz jeszcze z Polski a on ciebie nie, bo nie rozumiem?

Gość gość
Jak "horym" trzeba byc, zeby tyle hajsu wyrzucic w bloto ?

Gość gość
What do you mean ?

Gość gość
To ma byc bloto ?

Gość Eliot Ness
Nie błoto, tylko kolejny przekręt. Tylko idioci uwierzą w rozstania, nagłe śluby, wypadki, darowizny. Przerabialiśmy już to. To są po prostu kłopoty dzieci bogatych rodziców.

Gość gość
Jak maja tyle siana, to po co jeszcze kombinuja ?

Gość gość
12,07 Jak to po co? Zebys mial tu o czym pisac :D durny czlowieku.

Gość gościnny gość polak
Pazerność, zwlaszcza Niemców, nie zna granic.

Gość gość
Za to glupota Polakow nie ma granic.

Gość menedżer wergiliusza
Wszyscy mu zazdroszczą mu powodzenia ale czy on tak na prawdę jest szczęśliwy ? Nawet 2 na raz nie dają mu tego, co miał przy pierwszej, Nie ma co się oszukiwać, mógł przy niej zostać a na dziecko ewentualnie płacić alimenty.

Gość gość
menedżer wergiliusza Zmien lepiej branże bo w tej jestes kiepsciuchny :D :D :D

Gość gość
Za bardzo honorowy, wolal ja zostawic dla jakiejs zdziry z bachorem, byleby tylko to niby jego dziecko nie nazywalo sie bekartem

Gość gość
Dlaczego zdziry? Nie obrazaj ludzi, ktorych nie znasz. Widac sama jestes z rodziny zdzir i innych pojec nie znasz. Wspolczuje patologii.

Gość gość
13.02 idz sobie lepiej popalic i przestan sie tu pocic 🖐️

Gość gość
On nigdy nie palil, za to jego byla za autobus arabuf

Gość gość
Jacy wy jestescie wszyscy denni, zazdroscicie, ze ktos potrafi sobie ulozyc zycie. Polactwo vs Niemcow, nic dodac, nic ujac.