Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 2233444

Jak wyglądała wasza pierwsza miłość?

Polecane posty

Gość ja 2233444

Co wy na to,aby pochwalić się historią swojej pierwszej miłości? Moja wyglądała w następujący sposób : Oboje jesteśmy tego samego wieku(21 lat) Dzieliło nas 56 km.Spotykaliśmy się tylko w weekendy,ponieważ on pracował,ja się uczyłam a teraz pracuje do dnia dzisiejszego. Kochałam go całym sercem.Wskoczyłabym za niego w ogień. Przed nim jak przed nikim innym tak się nie otworzyłam. Znaliśmy się od A do Z. Po roku naszego związku,jego mama przestała mnie akceptować. Bolało ją to,że mój były partner więcej mi czasu poświęcał.Były takie sytuacje gdzie jego mama przy wszystkich mi ubliżała(z zazdrości) On na to pozwalał bo mamę am się jedną bez względu an to jaka ona jest. Musiałam to wszystko znosić a przede wszystkim jak mi ubliżała ta kobieta. Zaczęliśmy się kłócić,ona była głównym powodem. Później problem z mieszkaniem. On nie chciał tu a ja tam,ze względu an jego mamę. Ta kobieta nie pozwalała mi swobodnie żyć,a on miał to gdzieś. Przestał do mnie jeździć,przestał mi poświęcać czas,mniej dzwonił i pisał...Przed świętami wszystkich świętych powiedział,że potrzebuje przerwy,bo chce sobie wszystko poukładać. Nie odzywał się... martwiłam się. Dzwoniłam wszędzie gdzie się dało bo chciałam wiedzieć jaki jest tego powód i czym zasłużyłam sobie na to,aby potraktował mnie jak powietrze. W niedzielę tydzień temu jego mama zadzwoniła do mnie i powiedziała,że mam im dac spokój,że jestem bezczelna i mam zejsc z im oczu. nie wiedziałam o co chod*******ońcu paweł odebrał... udawał,że nic nie wie ,nie wiedział o zadnym telefonie. Po chwili dostałam kolejny telefon. Była to dziewczyna,powiedziała : Hej.jestem nową dziewczyną Pawłą. Chce Cię uświadomić,że byłas dla niego zwykla suka,szmata,dziwką,byłaś z nim dla pieniędzy... On i jego rodzice mieli Cie w d***e. Kim Ty sobą reprezentujesz wydzwaniając do wszystkich?On Cie juz nie kocha i nie wróci do Ciebie. takich telefonów dostawała miliony... Przyjechał we wtorek an 20 min. płakał,mówiąc ze o niczym nie wiedział,stwierdził,że mnie kocha i będzie kochać. Dodał,że nigdy mnie nie zdradził. po tym spotkaniu znowu przestał sie odzywać. Zadzwoniłam do jego matki,powiedziała,że leży w szpitalu...ponoć wrzody mu pękły. na tę wiadomość ruszyłam na pks. Chciałam go zobaczyć,lecz jego matka mi an to nie pozwoliła. W czwartek prawda wyszła na jaw. Wiedział o tych wszystkich telefonach gdyż od miesiąca toczył podwójne życie z inną kobieta. Od 2 tygodni sa ze sobą,3 dni temu jej się oświadczyła ona ma teraz się wprowadzić do domu jego rodziców. Boli mnie to,że chciał mnie zniszczyć robiąc ze mnie materialistkę. Przez ta całą sytuację przestałam spac po nocach.Nie jadłam... Teraz dochodzę do siebie. Cięsze się ,że to się skończyło bo będąc z nim dalej przezywałabym piekło. teraz wszystkie jego kłamstwa wyszły na jaw. Z każdej ze swojej byłej robił materialistkę a tak naprawdę jest zwykłym chłopakiem,któremu nigdy się nie przelewało ... Dziękuję Bogu za to,że otworzył mi oczy. Nie zasłużyłam sobie na to aby byc poniżana i okłamywana. jest takie powiedzenie ; dasz palec,wezmą całą rękę. Oni mnie wykorzystali i nękali . napisał mi sms-a wczoraj,że nie możemy byc razem bo on nie wytrzymywał spotkań w weekendy. tak samo były wiecznie kłótnie z jego mama i nigdy byśmy sie nie dogadali z mieszkaniem. teraz ma Agate,która ma blisko siebie. A ja znajdę kogoś kto mnie pokocha bardziej niz on. Zmieniłam numer. Zaczynam zyc od nowa. A jaka wasza miłość wyglądała?

Gość ja2233444
Przepraszam za błędy ;)

Gość ja2233444
Przepraszam za błędy ;)

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś i wiedz, że takich jak ten opisany przez Ciebie jest wielu. Sama miałam do czynienia z podobnym, ale na szczęście szybko zorientowałam się co to za gagatek i dostał ode mnie solidnego kopa w zad. :) Będzie mnie wielbił do końca swoich dni, a ja żyję teraz spokojnie z kimś, dla kogo jestem tak samo ważna, jak on dla mnie.

Gość gość
On był nauczycielem i trenerem Ja uczennicą i gówniarą trwało to wiele lat aż on chciał się ustatkować a ja nie i finał oczywisty. Ale to nie pierwszą miłość wspominam tylko swoje zamroczenie z którymś tam z kolei facetem. I mimo że to ja porzucałam to żałuję tego zamroczenia Mimo że on jest milionerem to uważam że byłam głupia wchodząc w tą relację. Nigdy nie byłam wyrafinowaną suką a tacy jak on niestety tylko na takie zasługują. On o tym nie wie ale mam dostęp do wszelkich informacji o nim i doskonale wiem w jakim kierunku się rozwija i znam go lepiej niż jemu samemu kiedykolwiek się wydawało. Chciałabym móc przestrzec przed nim normalne kobiety takie jak ja.

Gość ja2233444
W życiu tak jest dobro,które dajesz powraca,zło które wyrządzasz powraca,ale z podwójną siła. Oni będą cierpieć. kara ich spotka od życia. Szkoda sobie rąk brudzić,aby się mścić. g****a się nie tyka bo śmierdzi ;)

Gość gość
Tak ale szkoda mi tych kobiet które dadzą się nabrać na jego ludzkie cechy. To aktor i manipulant. On powinien trafić na taką co leci na kasę i powinna go wydoić do cna! Dlaczego powiedz mi taki chodzi po ziemi i bawi się w życie?

Gość ja2233444
Nie wiem. Chory człowiek. Ma problem ze sobą.

Gość gość
"ja2233444 dziś W życiu tak jest dobro,które dajesz powraca,zło które wyrządzasz powraca,ale z podwójną siła. Oni będą cierpieć. kara ich spotka od życia. Szkoda sobie rąk brudzić,aby się mścić. g****a się nie tyka bo śmierdzi oczko.gif" Sorki ale to trochę pobożne życzenia :P jasne byłoby super gdyby faktycznie tak się działo w życiu jak piszesz ale prawda jest taka - jeżeli ktoś jest przebojowy i choć trochę atrakcyjny a do tego umie manipulować to przejdzie przez życie jak pączek w maśle - popularny, lubiany, kochany i pożądany, a ile wykorzystanych, zniszczonych psychicznie ludzi, którzy szczerze i mocno kochali zostawi za sobą nie będzie nikogo obchodzić a tym bardziej winowajcę/winowajczynię :) wyrzuty sumienia ich nie dopadną. Skąd wiem? Miałam podobną sytuację do autorki niemniej bez konfliktu z rodziną chłopaka. Niestety nie byłam tak fajna i nie dostarczałam tylko emocji co zła była - łamaczka serc. Oczywiście wymieniono mnie na nowszy model bezceremonialnie i obecnie mój ex ma żonę i dziecko :] ja za to szukam tego jedynego i marzę o rodzinie i jajco.

Gość gość
No dokładnie On ma pieniądze i otacza się luksusami wykorzystując jedną po drugiej Nigdy go nie dopadną wyrzuty sumienia bo on go nie posiada. Ma serce z lodu a karą, jego krzyżem który dźwiga jest jedynie nieświadomość tego, jakim jest draniem-tak więc spokojna jego rozczochrana. Będzie sobie żył i budował dynastię lodowych serc-oby się nie rozmnożył!

Gość KingaStefankaFanka
Moja pierwsza miłość :) chłopak był dwa lata starszy ode mnie tzn miał 16 lat i świetnie grał na gitarze elektrycznej :) wkrótce odkryłam że to jgo największa i jedna z nielicznych zalet i znalazłam sobie innego chłopaka...ale prowadzałam go wiecznie do knajpy, gdzie tamten pierwszy grywał ze swoim zespołem :D oczywiście wcale go nie uświadamiałam, że wcześniej spotykałam się z tym gitarzystą... :p

Gość gość
Dziewczyny chodźcie stworzymy portal z facetami których miałyśmy i którzy są zwykłymi żigolakami!

Gość gość
Powstawiamy tam ich dane osobowe zdjęcia nipy i regony Niech się za nich biorą odpowiednie dla nich partie! Zobaczymy jak im będzie wtedy miło...

Gość ja2233444
HA ha ha ha macie racje!!!! Gnojek i nic więcej

Gość gość
No tak ! Nie zobaczą jak to miło dążyć do czegoś i stracić wszystko w jednej chwili. Założę się że są takie kobiety które potrafią przejąć kontrolę i zgrywać niewinne nieświadome dziunie. Jest na pewnym portalu kawaler do wzięcia i łowi niewinne rybki Może któraś ma chęć na milionowy majątek?

Gość gość
To by musiała być piękna panna ale bez sumienia i zimna materialistka doskonała aktorka i mianipulantka-odpowiednia partia dla mojego eks!

Gość gość
Albo zwyczajna kobieta chcąca posiadać dziecko ale pragnąca łatwego życia bez faceta bo po co... Wystarczy że będzie ładna i trochę rozgarnięta facet jest na wyciągnięcie dłoni.... Tylko korzystać...

Gość gość
Od alimentów się migać nie będzie bo nie ma takiej możliwości;