Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiary w smyku cool club są zawyżone

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar zamówić przez internet kurtke, gdy byłam na smyku rozmiar 116 wydawał mi się ogromny, czy rozmiary tam sa zawyżone?

Gość gość
Trudno stwierdzić, zależy od modelu ubrania. Mój synek ma spodenki dresowe 86 i są jeszcze na niego dobre, więc rajstopki kupiłam 925/98 i są za małe. I ma np ma 2 kurtki rozmiar 98, z czego jedna leży idealnie, a druga jest troszkę za długa. Fakt, to jest narciarska, więc tył jest trochę dłuższy, ale i tak jest za długa. Sięga prawie do kolan.

Gość gość
92/98

Gość gość
Zawyzone to by były, jakby np.rozmiar 74 był taki jak 68, tzn.wyzsza cyfra niż rzeczywiście rozmiar jest

Gość gość
ja tam nie trafilam na zaden zawyzony ani zanizony rozmiar. Corka nosi rozmiar 92,jest bardzo szczupla jednak wszystko dobrze lezy. Jedynie co to moze seria "pro range" z cool club wypada wieksza niz podano na metce.

Gość gość
Do mnie nie jest zawyzona. Juz prędzej w h&m ale tez nie wszystko. Moja ma 96cm ma 2lata4m i kupuje jej na 98 i 104. W 5-10-15 miałam wrażenie ze bluzki maja zanizona rozmiarowke a w c&a spodnie jeansowe zawyzona.

Gość gość
Ta pro range to taka sportowa profesjonalna? Fajny polarowy pajac synkowi kupiłam rozmiar 80 ale strasznie duży, teraz nosi 74 to te wielki 80 za rok założy albo i jeszcze dalej