Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosianovaclin

czy to ma sens

Polecane posty

Gość gosianovaclin

Jestem samotną mamą. Dwa miesiące temu poznałam faceta. Nie jest to jakiś przystojniak, ale na przystojniakach to się już zawiodłam. Bardzo mi z nim dobrze, a moja córcia jak go widzi to aż piszczy z radości. On zawsze jak przyjdzie to da jej coś słodkiego i się pobawi. Uwielbiam spędzać z nim czas. Mam się do kogo przytulić i dzięki niemu wiem że nie jestem sama. To dobry facet. Pn też wiele przeszedł w życiu. Jesteśmy w podobnym wieku, bo ja mam 30 lat a on 32. Ja utrzymuję się z alimentów i z pracy na pół etatu w sklepie. Ledwo starcza na przeżycie, ale lepsze to niż nic. No właśnie, a on pracuje teraz jako ochroniarz i zarobi ok. 2000zł. I tak się zastanawiam czy taki związek ma przyszłość. Oboje kiepsko zarabiamy i nie wiem jaka przyszłość nas czeka. Ale z drugiej strony to czuję że mam w nim oparcie i że mogę na niego liczyć. Jak potrzebowałam pieniądze na lekarstwo dla córci to on mimo że sam mało zarabia, poleciał do bankomatu i sam dał mi to co miał. Sama nie wiem co dalej robić.

Gość gość
Jeżeli wam razem dobrze to chyba lepiej mieć drugą połówkę niż męczyć się samemu. Co do pieniędzy to jeżeli zbierzecie pieniążki " do kupy" to wcale nie jest tak tragicznie. Ale sama musisz zdecydować czego chcesz w życiu.

Gość gość
Jesteś samotną matka, bez pieniędzy, myślisz, że za jakiś czas znajdziesz bogatego ksiecia? Ogarnij się!!! Jak możesz w ogóle w Twojej sytuacji zastanawiac sie, czy warto? Facet zaakceptował Twoje dziecko, pomaga Ci jak może a Ty jeszcze masz wątpliwości??????? W zyciu roznie bywa, ale jesli masz na kogo liczyć wtedy nic nie bedzie już takie straszne. Nie zastanawiaj się tylko rob to co podpowiada Ci SERCE a nie rozum.

Gość gość
ale córka rośnie, chciałaby wyjechać na wakacje gdzie do ciepłych krajów tak by się koleżankom pochwalić a on zbyt biedny na to jest. jak to co zarabiamy zbierzemy to na jedzenie i opłaty będzie ale bym sobie czy córce coś kupiła to już nie ma. chyba jednak znajdę sobie sponsora. on dobry jest ale biedny. i z nim żadna przyszłość

Gość gosianovaclin
Właśnie serce mi podpowiada że warto, ale jest jeszcze jedna sprawa, on strasznie chce byśmy razem zamieszkali. Nie wiem czy to nie za wcześnie. To nie jest tak że ja patrzę tylko na pieniądze.

Gość gość
o kuzwa jaki super gostek,a jakie to było lekarstwo:) tabletki do ssania? tylko patrzeć jak rzuci pracę zacznie pić i kolejne dziecko na utrzymaniu:-p

Gość gość
ochroniarz to na bank będzie pił Ciebie bił a CÓRKIE MOLESTOWAŁ

Gość gosianovaclin
Nie. To był antybiotyk na receptę za 90 zł. a ja wtedy miałam 40zł. w portfelu. Właśnie co do alkoholu, to on praktycznie nie pije. Dostał w pracy od kogoś dwie butelki drogiej whisky, to odsprzedał bo wolał pieniądze. Nie jest agresywny. A co do ludzi z którymi pracuje, to za dobrze o nich nie mówi. On pracuje na zmiany po 24godz. a oni się dziwią że po dwunastu godzinach w pracy on idzie pod prysznic.

Gość zuziafeministka
wytłumacz córce , że się okazał niedobry , nie krzywdz corki co on jej zapewni? nikogo do domu nie sprowadzaj by Ci córki nie zdeprawował , olej dziada a znajdż bogatego faceta na dochodząco, tak by córka o nim nie wiedziała.

Gość gość
Nie warto. Ten facio to golec. Nie zapewni wam żadnej przyszłości. Zostaw dziada. Poszukaj mężczyzny na poziomie.

Gość gość
Ale cienias z gościa. Daj sobie spokój z takim niedorajdą.

Gość gość
I ustal stawke za godzine i za noc. I bierz zawsze kase z góry.

Gość gość
A 5 dych za leki mu oddałaś, czy mu dałaś i sie wyrównało? Jeśli nie oddałaś, to już wiesz ile brać za numerek.

Gość gość
mow mu :płatne z góry -dane z dołu

Gość gość
od nowego roku podatki wzrosną i ceny to 70 bierz za numerek wtedy tylko 20 do leku dolozysz

to nie ma sensu. zwiąż się z kimś kto przynajmniej orientowł się co się święci i wybrał zawód np komornika. wszyscy poniżej to ofiary. no chyba, że akurat jest ochroniarzem komornika albo w banku:P

wielka rzeka pieniędzy wypływa z tego kraju juz od dłuższego czasu. na tych co zrobili dziure nie masz szans ale zawsze możesz skubnąć jakiegos ścierwojada który sie przy okazji nachapał.

Gość gość
Na ścierwojada to musisz mieć dopcie jak lustereczko. A nie całą w rozstępach i krostach ;)

Gość gość
Po krostach mam cie macać??? Ić precz!! paskudo... ;)

Gość gość
Ale z was zawistne, zazdrosne i podłe suki. Zazdrościcie dziewczynie że znalazła faceta, który nie myśli fiutem. To nic że dużo nie zarabia. Miłość potrafi czynić cuda.

Gość gosianovaclin
tylko że ja mu sie bałam powiedzieć, że mam hiva :(

Gość gość
Co to za bzdury??? Mój mąż pracuje jako ochroniarz. Wcale nie pije, nigdy mnie nie uderzył, a dla naszych dwóch córeczek jest najlepszym ojcem na świecie.