Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośc Marcin

mam ochotę na kobietę z ERO

Polecane posty

Gość gość
Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy DLA WAS IDIOCI

Gość gość
Zgadzam się z jak wyżej. Popracować nad taką kobietą zadowolić a odwzajemni się stukrotnie. Tylko trochę inwencji trzeba. Nie wystarczy pogłaskać i ćwiczenia gimnastyczne w stylu pompki i już. O nie.

Gość gość
lubie rżnąc wysokie czarnule blondynką tez nie pogardze :-P

Gość gość
Mam chec na Agnieszke:P

Gość gość
która to ??

Gość gość
jest młoda piękna inteligentna nie pcha się na afisz więc nicka nie podam bo to dla niej bez znaczenia zresztą to moja tajemnica ze znanych to może V34 ale tak na raz:classic_cool:

Gość gość
fajne dziewczyny sa na uczuciowym, tutaj tylko ciotki i ciotki i frida :(

Gość gość
ciotki sa spoko

Gość gość
Ale te ciotki jakieś marne są :-o LubięKiedy jest fajna albo 4 :)

Gość gość
a nie wolicie realnych kobitek ? Przeciez założę sie że to stare baby z odchowanymi dzieciakami, i mężzem z opona piwną a wy sie jaracie jak 16 , szkoda mi was

Gość gość
Mam taką teorię. Te, które piszą o sobie, że są brzydkie w rzeczywistości są śliczne. Te które w ogóle omijają ten temat w rzeczywistości ładne nie są. Zgadza się? :)

Gość gość
Chyba mierzysz kazda miara swojej źony 🖐️ Laski od wadery dbaja o siebie.Wszystkie i nie kazda ma dzieci

Gość gość
zła teoria ,gościu

Gość gość
Dbają? a ty k***a wiesz, bo widziałeś, nie? Debil z wyobraźnią matołka, żałosne prawiki

Gość gość
wadka chodzi ja silownie,

Gość gość
Moja sąsiadka też chodzi na siłownię ma 43 lata i rozmiar XXXL.

Gość gość
kobieta powinna byc ladna i madra a tu sie to nie zdarza:D

Gość gość
niestety z mena jest tak samo sami erotomani gawedziarze🖐️

Gość gość
Zdarza się.Trafiłem na ładną,mądrą i inteligentną kobietę:) Ma dzieci,jest dojrzała.Niejedna oddałaby wiele,żeby mieć taką figurę,że mnie wspomnę jakie ma ciało mmmmmmm:)

Gość gość
Trafiłeś na nią tutaj??

Gość gość
moja ma 36 lat, a nawet gówniarze sie ogladaja na ulicy za nią, jestem szczęściarzem.

Gość gość
jacy wszyscy odważni na sraczkowato:D

Gość gość
teoria do doopy ładne dziewczyny mają powodzenie w realnym wordzie tu wchodzą pośmiać się stare kuciapy na odwrót w życiu chętnych bolcowników brak więc na forume rżną laski z nebraski i znajdują frajerów którzy chcą zakisić ogóra w byle otwór takie prawde:classic_cool:

Gość gość
Tutaj;)

Gość gość
te sa sliczne:D Kusza sunny Ciekawska i zaintrygowana frida lafirynda lubiekiedy niestała czytaczka słodko winna pani lalunia Magda kotka poes midsummer eve ja Klara

Gość gość
Tej ślicznej nie ma na tej liście. I dobrze :D

Gość gość
nie ma to nie jest sliczna i tyle w temacie

Gość gość
sorella jest naj forever

Gość gość
Ufff,nie załapałam się. Wszystkie śliczne jak małe kocięta,a ja wolę mieć to coś dla jednego faceta. I niech mi dalej majtki spływają na samą myśl o nim.

Gość gość
gdzie go szukać? może mi też,a nie,nie mam majtek