Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama ma następnego gacha.

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem ją po części że czuje się samotna,opuszczona i brak jej mężczyzny.Mam chłopaka,jak mamy okazję to uprawiamy seks,ale ona jest mężatką. Tata od 3 lat jest w Stanach,zarabia,przesyła kasę.Nie wiem,czy o tym mu powiedzieć.Nie żebym mamę śledziła,ale to jakoś tak przy okazji dowiaduję lub widzę ją z innymi mężczyznami. To co najmniej trzeci od początku roku ale może o wszystkim nie wiem. Żal mi taty ale i jej ni żal,tworzyli fajną parę,małżeństwo,a teraz co.Tata w styczniu wraca,nie wiem.

Gość gość
ten teraźniejszy chyba jest najlepszy bo mama najgłośniej jęczy... mrrrrauuuu chyba go wypróbuje , grzech takiego odpuścić

Gość gość
oj tam, lubi ten sport dla starego też starczy jak wróci

Gość gość
A myślisz ze tata jest wierny mamie? Nie sądzę. Mam wiele znajomych małżeństw które rozpadaja się przez wyjazd jednego z nich. Mało znasz życie skoro myslisz ze facet jest wierny, myslisz ze co? Co wieczór wali konia? Zarabia to stac go na panienke. Niektórzy prowadzą podwojne zycie maja kobiety i dzieci za granicą. Mnie to juz nic nie zdziwi

Gość gość
Krew nie woda a ty stój z boku. Albo im się ułoży albo nie A może tata przywiezie sobie jaką czarnulkę ze Stanów.