Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci...?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się ostatnio z kilkoma facetami, nic poważnego, jedynie jakieś wyjścia do kina, drinki itd Zauważyłam jednak, że jedna rzecz która łączy ich wszystkich to...sport. Nie chodzi nawet o rozmawianie o nim ale uprawianie go. Są całkowicie od siebie różni, powiedziałabym, że na różnych ,,poziomach" jednak zawsze schodzą do tego samego tematu. Gdy dowiadują się, że ja żadnego nie uprawiam dyskusja toczy się już tylko dookoła jednego. Próbują mnie za wszelką cenę przekonać, że muszę jakiś sport uprawiać, bo inaczej to wielka hańba i obraza. I tak za drążą i drążą...Dlaczego to dla nich takie ważne ? Posiadam wiele innych pasji jednak dla nich wszystko inne jest nie ważne jeżeli nie uprawiam boksu, nie chodzę na siłownie, nie biegam itd. Ja nie wymagam by inni kochali czytać tak samo jak ja czy grali na gitarze. O co chodzi z tym sportem ? Od razu odpowiem, że to nie jest subtelna sugestia w kierunku mojej wagi ;)

Gość gość
żebyś na ich drągu rytmicznie się poruszała, bez uprawiania sportu to raczej trudne.

Gość gość
KRETYNIE I CPUNIE WYPADAJ Z TAD!