Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lindaewangeglista

Toksyczna, wróć tutaj na dobre i zrób porządek z tymi gówniarami

Polecane posty

Gość lindaewangeglista

Bo jakaś zaraza opanowała to forum, co jedna nowa to lepsza :o :o Wróóóóóóóóóóóć 😭 Z Tobą to przynajmniej nie pofikają sobie :o :o

Gość gość
co ona jest jakąś porządkową tutaj nie ośmieszaj się ,nie masz ryja że o pomoc prosisz ,śmiechu warte.

Gość gość
Niech fikają. Jak mają syndrom buntu 2 latka , to zgodnie z założeniem wewnętrznym pozwalam na wyhisteryzowanie się xxxxxxxx Hahaha. Dobry tekst. Zapamietam sobie i tak będę mowic mojego facetowi kiedy wpadnie w bunt 2 latka :D

Gość gość
co ona jest jakąś porządkową tutaj nie ośmieszaj się ,nie masz ryja że o pomoc prosisz ,śmiechu warte. x Tak się składa, że ryja nie mam. Nie mierz wszystkich swoją świńską miarą, miernoto 🖐️

Gość gość
tak toksyczna tu porządek robiła hahaha :P dopiero tu się szambo robi jak ona się pojawia hahah do pionu to może ona takie debilki jak ty autorko ustawiać ja mam jej mundrości gdzieś :) Pewnie sama o sobie ten temat założyła żeby sobie dodać nieco :P

Nie zauważyłaś pomarczko, ze moja odp jest rozbieżna z tematem? Autorka napisala swoją myśl, ja jednak z dystansem do tego podeszłam. A ulewaj sobie , jak ci to na zdrowie wyjdzie, więc szalej