Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry fryzjer w Krakowie?

Polecane posty

Gość gość

Może mi ktoś polecić dobrego fryzjera w Krk? Chciałabym zmienić fryzurę (cięcie+kolor)

Gość gość
Młoda dziewczyna, ale zna się na rzeczy. Mnie poleciła ją znajoma i ja również ją polecam. Zawsze mi doradzi i wychodzę zadowolona! :) Ja również chodzę do Niej wlaśnie na cięcie i kolor.

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam panią Martę z salonu "Butik u fryzjera" na ul. Długiej. Młoda dziewczyna, ale zna się na rzeczy. Mnie poleciła ją znajoma i ja również ją polecam. Zawsze mi doradzi i wychodzę zadowolona! :) Ja również chodzę do Niej wlaśnie na cięcie i kolor.

Gość gość
Sprawdź na www.wyglad.pl/Krakow który fryzjer Ci to dobrze zrobi i tyle.

Gość gość
Pani Kasia , która pracuje w salonie Eric Stipa w centrum M1. Moim zdaniem najlepsza. Podejmuje się wszelkich wyzwań i doskonale rozumie moje koncepcje.

Gość gość
Ja niedawno całkiem przypadkiem trafiłam do Pure Diamond na Krowodrzy. Trafiłam na panią Patrycję i wiem, że na pewno do niej wrócę. Strzyże mega dokładnie.

Obecnie mogę Ci polecić Panią Anię z salonu Vici. Ma kobieta fach w ręku :) Farbowanie wychodzi jej świetnie, zrobiła mi piękny flamboyage.

Gość gość
Ja ostatnio sobie robiłam sombre w Pure Diamond, ktoś chyba wspominał tutaj już ten salon. Bardzo fajnie, delikatnie to wyszło więc mogę polecić.

Gość zuziolka40
Widzę, że Panią Anię z salonu Vici też już ktoś polecał :) Ja również dorzucam od siebie wielkie podziękowanie, nikt jeszcze nigdy nie zrobił mi włosów dokładnie tak jak chciałam, a tej Pani się to udało :) Przy okazji całkiem dobre ceny :)

Gość gość
Ja ostatnio podcinałam włosy o kilka centymetrów w Pure Diamond na Krowodrzy. Do tego odświeżyłam sobie kolor. Panie fryzjerki sympatyczne, z dużą wiedzą. Jak najbardziej polecam.

Gość gość
Tez moge polecic Pure Diamond a dokladnie pania Sylwie. Wsluchuje sie w potrzeby klientki i potrafi zrobic dokladnie taka fryzure jaka mamy na mysli :)

Gość Laura150
Koniecznie sprawdź Divę w Podgórzu- http://diva-studio.pl. Mają też bardzo profesjonalne zabiegi pielęgnacyjne na włosy, które umożliwiają odbudowę i regeneracje.

Gość kristie
Tak jak moje poprzedniczki chodzę do Vici Clinic ale zawsze korzystam z usług pani Eweliny Szułakiewicz. Świetnie tnie i farbuje włosy. Zawsze wychodzę zadowolona a włosy wyglądają dokładnie tak, jak chciałam :)

Gość gość
Zgadzam się z pochlebnymi opiniami o salonie Pure Diamond. Czesałam się tu na wesele i wyszło bardzo naturalnie, a mimo to fryzura przetrwała do rana