Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje jakieś prawdoponobienstwo że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Już na samym początku proszę o zbędne komentarze typu: ty ty tego nie wiesz, każde dziecko to wie... Naprawdę martwię się. Dzisiaj przeżyłam pierwszy raz ze swoim chłopakiem. Kochaliśmy się z prezerwatywa durex extra safe. Początkowo gumka trochę spadała... Ale wciąż ją poprawialismy. Nie była całkowicie rozwinięta. Okazuje się że mój partner ma.. . Duży obw ale mała długość. Pierw zaspokojalam go ustami. Wiadome-slina pły nie podkreślam nie sperma nznów usta i kolejna prezerwatywa bez wytrysku. Nie mieliśmy "czasu" na wymycie dłoni. I zakładajac prezerwatywe trzymałam za ten zbiorniczek. Czy jest możliwe że bez wytrysku mogłam zajść w ciąże? Proszę o odpowiedz

Gość gośćpati22
jasne ze tak. ja mam dwoje dzieci jedno przez stosunek przerywany. tez mamy teraz takie problemy z prezerwatywa a ja sie boje bo 3 juz nie chce. biore teraz pigulki bo z tymi prezerwatywami ch***** jest :D czasem uzywalismy globulki patentex cos tam...a najlepiej i to i prezerwatywe.chcociaz dla mnie te globulki od chwili wlozenia ciekna i ciekna jakbym sikala wiec seks taki sobie

Gość gość
Mój zbędny komentarz: najpierw naucz się pisać ze zrozumieniem bo zrozumiałam może połowę tych Twoich wypocin. Samym trzymaniem zbiorniczka nie ma jak zajść, plemniki nie wnikają do organizmu przez skórę. Inna sprawa, jeżeli dotykałaś swoich okolic intymnych bez umycia dłoni.

Gość gość
Skoncz gimnazjumi trochę poczytaj i popytaj mamy i babci ,zmień pampersa a potem otwieraj cipkę.