Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia2376

Dobry Kurier

Polecane posty

Gość Kinia2376

Szukam jakiegoś dobrego kuriera do przewozu mojej paczki. Nie ufam już tym dużym firmom, co przyjeżdżają i zostawiają paczki u sąsiadów, nic mi o tym nie mówiąc. Szukam jakiejś sprawdzonej firmy bo mam do przesłania coś dosyć cennego.

Gość Kaszka88
Oho, widzę, że ktoś ma identyczne doświadczenie co ja. Też zostawili mi kiedyś paczkę u sąsiada, ale kamienicę dalej. I szukaj później wiatru w polu. Znalazłam fajną firmę na Internecie - Pan Paczka się nazywa. Jakoś nazwa mnie zachęciła :) Jest tu może ktoś kto już przewoził coś z nimi?

Gość Tomasz387
No właśnie miałem pisać o Panu Paczce :D Mnie też skusiła nazwa, bo jest mega sympatyczna! Okazało się, że sama usługa też działa sympatycznie. Za przewóz wyszło mi bardzo tanio, obsługa była w końcu miła, nie to co ta w wielkich firmach, no i dostarczają tam gdzie trzeba, a nie byle gdzie.

Gość Kinia2376
Haha, faktycznie brzmi sympatycznie :D panpaczka.eu <- mówisz o tym tak? Szybko przewożą w ogole te paczki, bo sprawa jest pilna?

Gość Tomasz387
na drugi dzień była przesyłka.

Gość Lila Lala
Cześć dziewczyny - mam spoorą paczkę kosmetyków do przesłania. Poczcie Polskiej nie ufam, więc szukam jakichś prywatnych kurierów, niby Safe Pak reklamuje się, że jest bezpieczny - http://www.safepak.pl/. Ktoś korzystał?

Gość gerrt
Tutaj z pewnością załatwisz to, co potrzebujesz – http://sendthis.pl . Korzystałem z ich usług wielokrotnie i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. Paczka zawsze docierała do odbiorcy w nienaruszonym stanie. Ale co się dziwić, w końcu współpracują oni z najlepszymi firmami kurierskimi.