Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foreveryoung98

Tetralysal wasze wrazenia oraz moja historia

Polecane posty

Witam ! Chciałabym się zapytać Was jakie są wasze wrażenia związane z Tetralysalem, 1) Pomógł czy nie pomógł 2) Jaki był wasz okres trwania, ile czasu go braliscie 3) Kiedy u Was widoczne były pierwsze efekty MOJA HISTORIA : A wiec tradzik mam od 6 lat . Teraz mam prawie 17 . Na poczatku nie bralam nic i mialam duzo wyprysków, ale nie ropnych naszczescie . Do dermatologa zaczelam chodzic od drugiej klasy gimnazjum.. na poczatku bralam tylko masci, żadnych antybiotyków wewnetrznych takie jak : duac, epiduo, differin, klindacin T ... ograniczylam calkowicie nabial gdzie spozywalam go naprawde w duzych ilosciach , zero słodyczy, ostrych potraw, i fast foodów. Na poczatku bylo okey, czasami nawet bylo super . Ale ostatnio strasznie mnie wysypalo, duze, czerwone gule, cysty . Na calej twarzy nawet na czole gdzie akurat tam mialam najmniejszy tradzik, najgorszy byl na policzkach. Dermatolog przepisał mi tetralysal 2 opakowania 300 mg i masc epiduo mialam brac 2 tabletki przez pierwsze 5 dni, a później do końca po jednej, właśnie kończę drugie opakowanie do tego 2 razy na tydzień cienko ta mascia smarowac wrażeń, rezultatow nie ma zadnych wydaje mi sie ze jest gorzej niz przed kuracją. Teraz kupiłam kolejne dwa opakowania . Nie wiem czy jest sens wydawac pieniadze na te antybiotyki. Juz nie wiem co mam robic . A co wy o tym sadzicie .. I jeszcze jedno pytanie co sadzicie o jedzeniu jogurtow naturalnych ? P.S przepraszam jeśli dany wątek juz jest na forum .. jestem tu nowa i jeszcze nie wiem jak to wszystko działa

Gość gość
Brałam ten antybiotyk. Mi pomógł. Brałam go 3miesiące. Pij jogurty i osłonę. Nie rozgryzaj bo zęby barwi. Brałam go latem więc dostałam uczulenia słońce. To było kilka lat temu. Do dziś mam uczulenie. Buzia ładna.