Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć orgazm

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię osiągnąć orgazmu podczas stosunku, nieważne jak bardzo by się mój partner nie starał i co by nie robił. Kilka razy było już blisko, ale się nie udało. Martwi mnie to, widzę że i jemu jest przykro. Co gorsze nie jestem w stanie mu powiedzieć co ma robić, co poprawić bo sama nie wiem...

Gość gość
Niech robi minetke az poczujesz ze za chwile dojdziesz.wtedy szybko dokonczy k***skiem.

Gość qwertyuiophdfsgffb
kochasz go? czy z innymi facetami osiągałaś orgazm? może to problem natury psychicznej? zastanów się nad swoją orientacją... czy on wgl podnieca cię?

Gość gość
Masz za małą łechtaczkę

Gość gość
To mój pierwszy partner, uprawiamy seks od 3 miesięcy. Podnieca mnie, uwielbiam go rozbierać, gdy mnie dotyka, gdy wchodzi we mnie. I gdy widzę jak mu jest dobrze, też bym tak chciała. Jego bardzo łatwo jest pobudzić, ale myślę że wynika to częściowo z tego że jest doświadczony.

Gość buahahaha
a sama potrafisz sie doprowadzic do orgazmu podczas masturbacji? jesli nie to probuj, jesli tak to mu pokaz

Gość Mala121
Z moim pierwszym tez tak mialam. Mi pomogla zmiana partnera ale tez nie od razu się to zmienilo. Dopiero po kilku miesiącach od czasu gdy zaczęliśmy się kochać, doszlam po raz pierwszy. W moim wydaniu jeśli chodzi o pozycję- to ja jestem na gorze, ja nadaje tempo i rytm i wtedy dochodze. Bo gdyby tylko się polozyc i czekać.... to nawet nie mialabym co marzyć. Wgl jak tak czytam to wynika ze malo która kobieta jest aktywna w lozku i z moich forumowych obserwacji wynika ze to raczej rzadkość, bo większość zostawia wszystko do zrobienia mężczyźnie. A tu jak sobie poscielisz tak się wyspisz

Gość gość
Samej jest mi latwiej, ale to moze moje nawyki. Dziwne jest ze gdy sie przy nim dotykam nie czuje nic. Podczas seksu lepiej mi jest od tylu, ale nie na pieska tylko bardziej jak kroliczki. Pomaga mi tez gdy on bawi sie moim tyleczkiem.

Gość gość
Ja Lubie klasc się na nim i jeszcze najchętniej z palcem/ kulkami analny i w pupie :-) ale to tylko moje upodobania :-)

Gość gość
"Dziwne jest ze gdy sie przy nim dotykam nie czuje nic." kobiety.... ;) facet czuje zawsze, bez wzgledu gdzie i kiedy, no chyba ze na komisji wojskowej, albo przy jakims stresie, to wtedy nie. :D

Gość gość
Chodzilo mi o to ze ja nic nie czuje jak sie przy nim dotykam. Ucieklo mi to przez brak polskich znakow.

musisz znaleźć swoją pozycję, proponuję dobrą grę wstępną jak już będziesz dobrze podniecona osiagniesz szybko orgazm