Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie zgwalcona

Polecane posty

Gość gość

krece od pewnego czasu z chłopakiem. Widziałam w nim wszystko : przystojny, fajnie sie ubiera, bez problemów z nauka, z fajnymi, i bogatymi rodzicami. Kiedy spytał, czy to z nim zrobię powiedziałam stanowcze NIE. On zaczął mnie całować po szyi i pieprzyc, jaka to piękna jestem, jak bardzo mnie pragnie. Później zamknął drzwi na klucz i sila ściągnął ze mnie laszki. Wyrywalam sie, ale kiedy dotknął językiem my pussy nagle przestałam. Poczułam rozkosz. Przez chwile pozwalam mu kontynuować, zrobiłam mu szybkiego lodzika, on we mnie wszedł a ja jeczalam z rozkoszy. Wyłam jak pies. W pewnym momencie on stal sie zbyt brutalny. Wyjął z szafki sztucznego k****a i niedosc ze mialam w c***e to jego nadprzyrodzenia zaczął mi tego sztuczniaka wpychać. Czułam, jakby mnie ktoś rozrywal, później zaczął jeszcze swoje paluchy pchac a ja krzyczałam z bólu. wkoncu po moich błaganiach przestał, wiec zaczęłam uciekać w stronę drzwi, no ale przecież były zamknięte, wiec próbowałam zabrać mu klucz. On wzial kajdanki, przypiął mi nogi, potem rece. Wyciągnął z szafki bat i zaczął mnie tym lać, krzycząc przy tym coś jak np ty suko pieprzona, bierz do tej japy, bo k***a pożałujesz, pomeczylam sie z nim przez godzinkę, bil mnie wkładał w d**e, czemu ostro sie sprzeciwialam i oberwalam batem w twarz, aż mi krew poleciała, po czym on się spuscil do mojej buzi, bleee. Na końcu pocałował mnie w czoło i powiedział 'bylo cudownie skarbie' Nie odbieram od niego telefonu i poszlabym z tym na policje, ale jestem w takim szoku ze nie chce. Marze, by zapomnieć o tym incydencie.

Gość gość
Chciało ci się tyle pisać? Chyba nikt się na to nie nabierze. Cały czas prowokacje

Gość gość
Jezu wiedziałam ze nie uwierzycie !!' Teraz zaluje ze sie upisalam na marne Gdyby to miało być prowo to chyba wymyslilabym coś lepszego nie myślisz? To nie jest prowo, to miało miejsce naprawdę przysięgam !!! Uwierz

Gość gość
wierzę ci, fajnie ci było zazdroszcze punia rozjechana ale była jazda i awet te kajdanki alllle milusio

Gość gość
Tak to napisane... 2/10 prowo

Gość gość
Ty chyba żartujesz? To był koszmar, bol jak cholera, a kajdanki mnie uciskaly Płakałam Ale to nic nie dawało Łzy Krzyk Płacz Błaganie Szczegóły ..:)

Gość gość
Masz ślady jakieś np po kajdankach? Skoro się broniłaś to powinnaś mieć, ale czy to gwałt? Chciałaś i nie chciałaś bo stał się zbyt brutalny. Pewnie się greya chłopina naczytał i stwierdził że jest taki sam. A ty się za seks nie zabieraj jak nie dorosłaś.

Gość gość
A ty się za seks nie zabieraj jak nie dorosłaś Dorosla kobieta pozwala się gwałcić? :D