Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkapelnaobaq

ciąża?!

Polecane posty

Gość malinkapelnaobaq

Witam:) Bardzo proszę o pomoc. Parę dni temu kochałam się z moim mężczyzną. Na początek gra wstepna. Mając penisa w dłoni wyplywalo z niego troszkę płynu. Nie sadze by była to sperma.Następne wlożyłam mu prezerwatywe dotykając zbiorniczka tą samą dłonią która może i nie miała bezpośredniej styczności z płynem gdyż bardzo często lądował on w ustach .Gumka niestety się podwijala więc zrezygnowalismy po tym gdy znajdowal się już w pochwie i nastąpiło kilka ruchow wniej. jznów zaspokakalismy się sami dłońmi. I bez umycia rąk zakladalismy ponownie kolejnąa( nie było jeszcze orgazmu). Obawiam się ze dotykając zbiorniczka mogłam coś przenieść z penisa na prezerwatywe i doszło do zaplodnienia. Czy ten płyn mógł mieć jakiekolwiek plemniki? Czy jest duża możliwość że dostały się one do pochwy?

Gość gość
Taka zabawa sprzyja zapłodnieniu.Nie lepiej było gołe prącie wprowadzić do pochwy.Większa przyjemność,a efekt ten sam,czyli ciąża.

Gość gość
Ale proszę o poważną odpowiedź :( nie wiem czy to ma być żart.... Naprawdę się martwię.

Gość gość
Ale proszę o poważną odpowiedź :( nie wiem czy to ma być żart.... Naprawdę się martwię.

Gość gość
Proszę mógł by ktoś dać poważną odpowiedź ja też małam podobną przygodę z tym płynem i chce się dowiedzieć czy w tym płynie są plemniki a jak są to czy są na tyle sile żeby doszło do zapłodnienia proszę jak macie tak chejtować to lepiej nic nie piszcie bo ja i malinkapelnaobaq się strasznie martwimy proszę o poważne odpowiedzi ...

Gość gość
Mogły być plemniki i w związku z tym możliwa jest ciąża.