Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Testy owulacyjne pozytywne, badanie LH wskazuje na owu a jej brak :(

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Sama już nie wiem co robić dlatego piszę tutaj. Na początku powiem że od zawsze miałam nieregularne cykle miesiączkowe a mam teraz 22 lata. Przez 3 lata brałam tabletki anty. We wrześniu ubiegłego roku ostawiłam je i okres się uregulował. Występował mniej więcej co 35-38 dni, aż do kwietnia tego roku, kiedy nie dostałam okresu. Poszłam do ginekologa dał mi luteina na wywołanie okresu a później zalecił brać od 16 dnia po 2 tabletki w dwóch kolejnych cyklach. Kiedy już minęły te następne 2 cykle znowu przestałam miesiączkować. Poszłam kolejny raz i przez miesiąc chodziłam na monitoring cyklu i do tego od 2-6 dnia brałam CLO 2 tabletki. Nie pomogło. Teraz znowu miałam okres wywoływany luteiną i zalecenie brania od 2 do 6 dnia CLO ale 3 tabletki. Chodzę na monitoring i do tego też robię testy LH które od 13 do 15 dnia wychodziły pozytywne. Wczoraj byłam na monitoringu- (16 dzień cyklu) a lekarz mówił że nie jest dalej dobrze jeżeli te testy mi wychodzą kilka dni z rzędu pozytywne. Pojechałam zaraz na badanie LH z krwi i wynik pokazuje 29,06. Co o tym wszystkim sądzicie.. Jestem już trochę załamana...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować