Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexooholiczka

chce sexu

Polecane posty

Gość sexooholiczka

Tak na powaznie , bo ciagle mi moderacja usuwa temat . Mam fobie w głowie i marzenie erotyczne zwiazane z sexem . Z facetem majacego duzego penisa ! Jestem po 30 i jestem jak to ocenia mnie srodowisko z******ta laską - wiem wielu napewno przesadza , ale mam też lustro wiec sie widzę . wymiary moje 161 cm , waga 51 kg biust B lub C zalezu od formy produkujacej staniki . Blądynka . Sex uwielbiam jestem jak to sie takich ludzi nazywa erotomanką chyba skoro sie zdecydowałam na takie jak by nie było ogłoszenie . Tutaj jednak jestem anonimowa poniekąd wiec mogę penis ma byc gruby i długi . Mam sie go bać ! cóż takie zboczenie moje , wiec prosze nie wyzywać mnie bo takie mam po prostu marzenie - czyli sex z duzym pienisem . By uniknąc wszelkiej kombinacji PANÓW chetnych na taką przygodę jak sie w ogole znajdą posze o zdjecia przyrodzenia i opis sylwetki (adonis mi sie nie marzy jednak ) celem wyboru partnera , w tle by uniknać zdjec z internetu kartka z zeszytu z cyfra 1 zapraszam teraz sląska , choć na przygodę zycia mogę tez dojechać majetna jestem. zdjecie wklejac tutaj za pomocą hostingów np. TenyPic.pl zapodaj.pl

A może jesteś gejem piszącym jako kobieta i chcesz sobie po prostu tak pooglądać zdjęcia chłopców. Hę?

Gość gość
Co jak co...ale akurat blondynki wiedza jak sie pisze slowo... blond...widza je co miesiac na opakowaniu farby do wlosow:D

Gość gość
"seks z duzym penisem" ...no no, a facet też wchodzi w grę? Pani BLĄD, wielBLĄD?

Gość gość
to tylko wśród murzynów szukaj poloki dysponują mikrusami

Gość sexooholiczka
Zdjecia z internetu mnie nie interesują .

Gość gość
Naturalna blondynka sie nie farbuje, za błąd przepraszam popaprancow .:)