Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexooholiczka

chce sexu

Polecane posty

Gość sexooholiczka

Tak na powaznie , bo ciagle mi moderacja usuwa temat . Mam fobie w głowie i marzenie erotyczne zwiazane z sexem . Z facetem majacego duzego penisa ! Jestem po 30 i jestem jak to ocenia mnie srodowisko z******ta laską - wiem wielu napewno przesadza , ale mam też lustro wiec sie widzę . wymiary moje 161 cm , waga 51 kg biust B lub C zalezu od formy produkujacej staniki . Blądynka . Sex uwielbiam jestem jak to sie takich ludzi nazywa erotomanką chyba skoro sie zdecydowałam na takie jak by nie było ogłoszenie . Tutaj jednak jestem anonimowa poniekąd wiec mogę penis ma byc gruby i długi . Mam sie go bać ! cóż takie zboczenie moje , wiec prosze nie wyzywać mnie bo takie mam po prostu marzenie - czyli sex z duzym pienisem . By uniknąc wszelkiej kombinacji PANÓW chetnych na taką przygodę jak sie w ogole znajdą posze o zdjecia przyrodzenia i opis sylwetki (adonis mi sie nie marzy jednak ) celem wyboru partnera , w tle by uniknać zdjec z internetu kartka z zeszytu z cyfra 1 zapraszam teraz sląska , choć na przygodę zycia mogę tez dojechać majetna jestem. zdjecia wklejac tutaj za pomoca strony TenyPic.pl np.

Gość sexooholiczka
Moder ...acjo jest tu naprawde o wiele wiecej głupszych tematów do usuniecia niz mój ! wiec weź sie do roboty i nie przeszkadzaj .

Gość sexooholiczka
mój meil chcesexu@poczta.onet.pl

Gość sexooholiczka
podnoszę

Gość gość ze średnim
Faktycznie chyba jesteś blondynką, skoro nawet nie wiesz jak się to słowo powinno pisać; Btw. Ty poważnie szukasz faceta na seks? Dlaczego akurat członek ma być duży i gruby? Sredniaki, czy też poniżej średniej nie potrafią Cię zadowolić, nie masz z takimi orgazmów?Jeżeli nie masz, to i duży członek pewnie nie sprawi, że odpłyniesz.

Gość gość
Nie jest blondynką,tylko blądynką :)

Gość gość
Wątpię w to, by ci się taki zmieścił. Nie błabyś się takiego przyjąć w siebie?

Gość sexooholiczka
zdjecia z internetu mnie nie interesuja , a naturalne blondynki sie nie farbują !

Gość sexooholiczka
chłopczyki i dziewczynki prosze tutaj sobie nie tworzyć jakiś dziwnych własnych domniemań ! orgamy to ja mam na pstykniecie paluszkiem :) nie o to chodzi ! kto nie rozumie niech idzie na inny temat .

Gość gość
Ja marzę o lizaniu cipki. Jestem kobietą. :)

Gość gość
"Na psyryknięcie paluszkiem" ??? Współczuję,bo ja najcudowniejsze doznania mam "po drodze" i lubię długo się nimi napawać :-P

Gość sexooholiczka
Słuchajcie ! .. po co te dziwne docinki ? zaraz tutaj ktoś mi bedzie chciał cos udowodnić , to ze nie mam byc moze orgazmów juz ktoś próbował - co jeszcze ? Jestem z sexu zadowolona na max , Gdybym nie była z sexu zadowolona, nie była bym sexocholiczką, nie pragneła bym sexu codziennie itd. Wiec darujcie sobie wszelkiego typu insynuacje i domniemania :) nie ma takiej potrzeby . Chce duzego i tyle , tak jak kazda chce mega przystojnego .

Gość gość
ja pierdo./.. zawsze sie znajdzie jakas sciera co wyskoczy z słownikiem , z****** niby inteligentna co to nie ma co robic tylko włazi na taki temat :) zenujace

Gość gość
Ściera,to sexsocholiczka. Doooy nadstawia w necie ...

Gość gość
Cóz... ty nadstawiasz na dyskotece , sasiadowi , koledze z pracy Ona moze na internecie - zazdroscisz ?

Gość gość
Nie mierz wszystkich swoja miara. Nie wszystkie nastawiaja wszędzie jak Ty....

Gość gość
moja miara ? :) znalazła sie lepsza to co tutaj robisz ? :) po co zagladasz w taki temat a nie np. na różaniec ? Chce dziewczyna sexu z opisanym facetem ma do tego prawo , nie ogłasza sie na portalach typu roxy.pl i innych a to tam dają kobiety wszystkim za pieniadze - wiec sadze ze jest jak najbardziej oki

Gość gość
Aaaaaa...ziewam od p*****l ,które wypisujesz,,,

Gość sexooholiczka
nie ma nikogo ?

Gość gość
nie podałaś rozmiaru jaki cie interesuje.... :P

Gość sexooholiczka
a jak mam go podać - wszystko jest napisane w piewszym poscie , zdjecia przesyłać tutaj na tle kartki z nr 1 i tyle ....

Gość gość
Seksoholiczka To może Ty najpierw wstaw zdjęcie cipki i cycków na tle kartki z numerem 1, żeby była pewność, że nie jest to post starego pedała, który wyłudza zdjęcia kuutasów.

Gość gość
Objawiła się ero kurefff/ka znów.. Niedor****** jeszcze?

Gość mallliinkaaa
Ale głąb :-o